Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καραβάνι 1.000 λαθρομεταναστών έχει συγκεντρωθεί στην Ανδριανούπολη για να περάσει στην Ελλάδα!

Ήδη από τις 30 Μαρτίου, η Χρυσή Αυγή είχε εγκαίρως προειδοποιήσει για τις πληροφορίες που διακινούνταν ότι καραβάνι λαθρομεταναστών, συντονισμένο από αμερικανική ΜΚΟ θα επιχειρήσει να περάσει τα σύνορα για να φτάσει στην Ελλάδα.

Ακολούθως, τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε μία μεγάλη αναταραχή στο εσωτερικό της χώρας, αφού από την μία εκατοντάδες λαθρομεταναστών κατέλαβαν τον Σταθμό Λαρίσης απαιτώντας να μεταφερθούν στην Θεσσαλονίκη με απώτερο στόχο να φτάσουν στα Διαβατά και από την άλλη εκατοντάδες λαθρομεταναστών έφτασαν στα Διαβατά και έλαβαν χώρα επεισόδια με την Αστυνομία.

Παράλληλα, διαβάζουμε σήμερα, στην Αδριανούπολη έχουν μαζευτεί περίπου 1.000 λαθρομετανάστες, οι οποίοι έχουν πάρει ανάλογα μηνύματα και συγκεντρώθηκαν προκειμένου να κάνουν πορεία προς Θεσσαλονίκη και εν τέλει Διαβατά.

Έχουν κινηθεί άραγε οι διαδικασίες από τις αρχές, προκειμένου να βρεθούν και να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη όλοι αυτοί οι «αλληλέγγυοι» που ταλαιπωρούν και τους λαθρομετανάστες, αλλά και θέτουν εν αμφιβόλω την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών;

Προφανώς και όχι, αφού οι ΜΚΟ είναι κράτος εν κράτει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/karabani-1.000-lathrometanastwn-echei-sugkentrwthei-sthn-andrianoupolh-gia#ixzz5kWsi3uhe

Exit mobile version