Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Κλάψα» Μαλέλη του κλεφτοΠΑΣΟΚ: «Στον Πειραιά δυστυχώς υπάρχει δυνατή Χρυσή Αυγή»

«Κλάψα» Μαλέλη του κλεφτοΠΑΣΟΚ: «Στον Πειραιά δυστυχώς υπάρχει δυνατή Χρυσή Αυγή»

Παρά την απίστευτη επίδειξη μεγαλομανίας και ναρκισσισμού που επιδεικνύουν στο κλεφτοΠΑΣΟΚ και το νέο εκλογικό μόρφωμα του ΚΙΝΑΛ, με γελοίες δηλώσεις περί διψήφιου(!) ποσοστού στις ευρωεκλογές, έρχονται στιγμές που ακόμη και τα ίδια τα στελέχη τους αναγκάζονται μετά πόνου καρδίας να ομολογήσουν, με τον τρόπο τους, την οδύνη τους που βλέπουν «την πλάτη» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Ο άλλοτε… μετρ της «σκουπιδοτηλεόρασης» Σταμάτης Μαλέλης, σε συνέντευξή του στο «Έθνος» αναγκάζεται να παραδεχθεί (κι αυτός) εκείνο που γνωρίζει όλος ο κόσμος: «Κατεβαίνετε στη Β’ Πειραιώς, όπου το κόμμα σας απώλεσε μεγάλες δυνάμεις στις τελευταίες εκλογές, ενώ ενισχύθηκε η Χρυσή Αυγή. Πιστεύετε ότι δίνετε με αποτελεσματικό τρόπο τη μάχη εναντίον της; Αρκεί μια εκδήλωση στελεχών σας, όπως κάνατε προ ημερών στο Κερατσίνι;

Στη Β’ Πειραιώς, την περιφέρεια στην οποία είμαι υποψήφιος, δυστυχώς υπάρχει δυνατή Χρυσή Αυγή. Βασική μας προτεραιότητα, και δική μου βεβαίως, είναι να χτυπήσουμε το ναζιστικό τέρας. Πρέπει να χτυπήσουμε τη φτώχεια που εκμεταλλεύονται οι φασίστες. πρέπει να δώσουμε προοπτική στον τόπο και στους περήφανους κατοίκους της Β’ Πειραιώς».

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι απλώς «δυνατή» στην Β’ Πειραιώς, αλλά στις προηγούμενες εκλογές είχε διπλάσιο ποσοστό από το κλεφτοΠΑΣΟΚ, κάτι βεβαίως που θα διευρυνθεί στις 26 Μαΐου. Όσο για την «φτώχεια» του Ελληνικού Λαού, την οποία «εκμεταλλεύονται οι φασίστες», που αναφέρει ο Μαλέλης, καλύτερο γι’ αυτόν θα ήταν να γυρίσει στα «επιτεύγματα» της «trash tv» και να μην προκαλεί με τα όσα λέει τους Έλληνες.

Την φτώχεια την έφεραν τα Μνημόνια που έφερε και ψήφισε «δαγκωτό» (και) το ΠΑΣΟΚ. Προοπτική όχι μόνο  στην Β’ Πειραιώς, αλλά σ’ όλη την Ελλάδα, θα φέρει η ενδυνάμωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σ’ όλη την επικράτεια της Χώρας, την ίδια ώρα που το κλεφτοΠΑΣΟΚ θα βυθίζεται ακόμη πιο πολύ στην δίνη της ανυποληψίας και της ανηθικότητας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/klapsa-malelh-tou-kleftopasok-ston-peiraia-dustuchws-uparchei-dunath-chrush#ixzz5kXbKKPwW

Exit mobile version