Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεύτερη η Ελληνική Αυγή στον Δήμο Αθηναίων στις ηλικίες 17-34 ετών στην δημοσκόπηση της Metron Analysis

Παρά την απεγνωσμένη προσπάθεια των συστημικών ΜΜΕ και των δημοσκοπήσεων, που αυτά παραγγέλνουν, να αποκρύψουν την τραγική γι’ αυτούς πραγματικότητα, το ότι δηλαδή η Ελληνική Αυγή για την Αθήνα και ο επικεφαλής της Ηλίας Κασιδιάρης βρίσκονται, με διαφορά, στην δεύτερη θέση των ΑΛΗΘΙΝΩΝ μετρήσεων των δημοσκοπήσεων και επομένως στον Β’ γύρο των δημοτικών εκλογών, τους… ξεφεύγουν στοιχεία ικανά να δείχνουν την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εικόνα που επικρατεί στον Δήμο Αθηναίων.

Στην δημοσκόπηση της Metron Analysis για το «Βήμα», στις κατηγορίες 17-34 ετών, δηλαδή στον χώρο της νεολαίας, ο Ηλίας Κασιδιάρης έρχεται δεύτερος, με διαφορά 6 μονάδων από τον τρίτο. Συγκεκριμένα, ο Μπακογιάννης έχει σ’ αυτήν την κατηγορία 26%, ο Ηλίας Κασιδιάρης 18%, ο Γερουλάνος 12% και ο Ηλιόπουλος 8%.

Μια εικόνα η οποία δείχνει, πάνω-κάτω, την γενικότερη πραγματική εικόνα που επικρατεί σε όλο το εκλογικό ακροατήριο του Δήμου Αθηναίων και βεβαίως έχει δημιουργήσει ήδη εφιάλτες στο σύνολο του «Συνταγματικού τόξου» γι’ αυτό που θα αντικρίσουν το βράδυ της 26ης Μαΐου, όταν και θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της κάλπης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/deuterh-h-ellhnikh-augh-ston-dhmo-athhnaiwn-stis-hlikies-17-34-etwn-anagkaz#ixzz5kawUhCaT

Exit mobile version