Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Σύριζα συνεχίζει να πατάσσει το… οικονομικό έγκλημα: Παραπέμπεται σε δίκη 82χρονη που πουλούσε χόρτα στην λαϊκή αγορά!

Ο Σύριζα συνεχίζει να πατάσσει το… οικονομικό έγκλημα: Παραπέμπεται σε δίκη 82χρονη που πουλούσε χόρτα στην λαϊκή αγορά!

Μπορεί τα πάσης φύσεως λαμόγια να κάνουν πάρτι επί Σύριζα, γεγονός που φαίνεται και από την απήχηση που έχει η «πλατιά απεύθυνση» Τσίπρα στο παλιό και πιο σάπιο κομμάτι του κλεφτοΠαΣοΚ, όμως οι γριούλες που πουλάνε χόρτα έχουν βρει τον μπελά τους από τους «ράμπο» του ΣΔΟΕ.

Τελευταίο θύμα της ανάλγητης γραφειοκρατικής μηχανής του Σύριζα είναι μια γριούλα 82 χρονών, η οποία «πουλούσε τα χόρτα για να στηρίξει οικονομικά την οικογένεια και να στείλει χαρτζιλίκι στα εγγόνια της που υπηρέτησαν την πατρίδα στον ακριτικό Έβρο», όπως σημείωσε ο γιος της.

Η γυναίκα αυτή όχι μόνο πλήρωσε πρόστιμο 200 ευρώ για τα 6 κιλά χόρτα που πουλούσε όταν τη συνέλαβαν στην Κατερίνη, αλλά θα δικαστεί κιόλας στις αρχές Ιουνίου.

Ένα πραγματικό αίσχος και όνειδος στους συριζαίους κατσαπλιάδες, που δεν μπορούν να τα βάλουν με τα λαμόγια, γιατί είναι μέρος του κομματικού τους μηχανισμού και ξεσπάνε την σταλινική οργή τους στις γριούλες και στους αδύναμους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-suriza-sunechizei-na-patassei-to-oikonomiko-egklhma-parapempetai-se-dikh#ixzz5kbXCmpgM

Exit mobile version