Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ε. Καρακώστας προς συριζαία Παπανάτσιου: «Αν θέλετε διάλογο, να μας καλέσετε στη ΣοβιΕΡΤ»! BINTEO

YouTube Poster

Επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για την διάταξη νομοσχεδίου που κατατέθηκε στη βουλή, σύμφωνα με την οποία βραχονησίδες θα παραχωρούνται σε ιδιώτες εξαπέλυσε ο ειδικός αγορητής της Χρυσής Αυγής, Ευάγγελος Καρακώστας.

«Όλα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω ωστόσο, ωχριούν μπροστά σε μια διάταξη του υπό συζήτηση νομοσχεδίου την οποία καλούμε την κυβέρνηση να αποσύρει άμεσα, διότι θέτει σε μείζονα κίνδυνο την εθνική μας κυριαρχία. Σε αντίθετη περίπτωση, έχουμε καθήκον να ενημερώσουμε τον Ελληνικό Λαό πως η κυβέρνηση που πούλησε τη Μακεδονία ετοιμάζεται τώρα να ξεπουλήσει τις βραχονησίδες του Αιγαίου!

Πρόκειται για διάταξη με την οποία προβλέπεται η παραχώρηση βραχονησίδων έναντι ανταλλάγματος σε ιδιώτες για τουριστική εκμετάλλευση και για άλλους επιχειρηματικούς σκοπούς, χωρίς καν να χρειάζεται η σύμφωνη γνώμη του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού», σημείωσε ο συναγωνιστής Καρακώστας.

Στο σημείο εκείνο η υφυπουργός Οικονομικών Παπανάτσιου (η οποία είχε προ εβδομάδων απαιτήσει την ακύρωση εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής στην Αίγλη Ζαππείου) προσπάθησε να διακόψει τον συναγωνιστή οπότε ο βουλευτής Βοιωτίας της Χρυσής Αυγής της είπε: «εδώ θα τα ακούσετε όλα, δεν κάνουμε διάλογο. Εάν θέλετε διάλογο, να μας καλέσετε στην σοβιΕΡΤ»!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/e.-karakwstas-pros-papanatsiou-suriza-an-thelete-dialogo-na-mas-kalesete-st#ixzz5kcH1J0nJ

Exit mobile version