Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανακοίνωση Μετώπου Νεολαίας για τις Φοιτητικές Εκλογές 2019: Γελάμε μαζί σας

Άλλη μια φαρσοκωμωδία πρόκειται να παιχτεί αύριο. Και αυτή είναι στον πολύπαθο χώρο της Παιδείας. Και μάλιστα στο ναό του πνεύματος. Στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ. Στα Ανώτατα Ιδρύματα της χώρας δηλαδή. Αυτή η φαρσοκωμωδία λέγεται φοιτητικές εκλογές. Παρατάξεις που δρουν με σκοπιμότητες βλέποντας τους φοιτητές μόνο σαν ψήφους και που δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για το Πανεπιστήμιο και τη λειτουργία του. Που αλληλοκατηγορούνται, αλλά κρατάνε με τη στάση τους δέσμιο το Πανεπιστήμιο σε οπισθοδρομικές μεθόδους και σε πρακτικές βίας και παραβατικότητας.

Στα πρότυπα των εργατοπατέρων έχουμε και εδώ τον φοιτητικό συνδικαλισμό. Που έχει ιδανικά. Και υψηλά μάλιστα: Καταλήψεις, υποστήριξη αντιγραφής στις εξετάσεις, μοίρασμα έτοιμων διπλωματικών εργασιών, κάλυψη παράνομων πράξεων μέσω της επίκλησης του λεγόμενου «πανεπιστημιακού ασύλου», διάλυση συνεδριάσεων πανεπιστημιακών οργάνων, δημιουργία «φυτωρίων» για κομματικά στελέχη, τρομοκρατία καθηγητών, χτίσιμό τους¨ μέσα στα γραφεία τους, ακόμα και ξυλοδαρμούς. Το ήθος και ο πολιτισμός τους φαίνεται από τα σκουπίδια που παράγουν τα σκουπίδια των πολιτικών απόψεών τους.

Αμέτρητα και απίστευτα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας φοιτητής:

Άγνωστα θέματα όλα τα παραπάνω για τους ινστρούχτορες του φοιτητικού κόσμου. Που έχουν οδηγήσει το Πανεπιστήμιο στον αργό θάνατο.

Και όμως. Αυτό που ενδιαφέρει είναι η αρπαγή της ψήφου των φοιτητών. Όχι η επίλυση των προβλημάτων. Για να δημιουργείται και εδώ ένα κατεστημένο. Το κατεστημένο του συνδικαλιστή. Που έχοντας στο βιογραφικό του τη μαγική λέξη «καταληψίας», μπορεί να φτάσει να γίνει ακόμα και Πρωθυπουργός. Δίνοντας έτσι το όραμα: Να είναι ο μελοντικός Πρωθυπουργός καταληψίας δημοτικού σχολείου ή νηπιαγωγίου.

Αυτό το κατεστημένο είναι το μονοπώλιο που έχει επιβάλει στην Παιδεία η αριστερή υποκουλτούρα με την ανοχή της συνυπεύθυνης υποτιθέμενης “δεξιάς”. Οδηγώντας έτσι ένα μεγάλο μέρος της νεολαίας να παραμένει εγκλωβισμένο στα ψεύτικα όνειρα της μαρξιστικής ουτοπίας.

Το μέλλον όμως δεν ανήκει σ’αυτούς. Ανήκει στην ελληνική νεολαία που με τόση λύσσα πολεμούν. Που δεν πιστεύει σε ψευτοεκλογές και μαρξιστικές ουτοπίες των υπηρετών της παγκοσμιοποίησης.

Εμείς οι νέοι εθνικιστές θα σταματήσουμε τον αφελληνισμό της Παιδείας. Θα ξαναφέρουμε τα ιδεώδη του Έθνους και της Φυλής για τα οποία αγωνιζόμαστε. Γιατί είναι η υπόστασή μας.

Θα ξαναφέρουμε το Πανεπιστήμιο στον αρχικό του τίτλο. ΕΘΝΙΚΟ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anakoinwsh-metwpou-neolaias-gia-tis-foithtikes-ekloges-2019-gelame-mazi-sas#ixzz5kcHWQZoP

Exit mobile version