Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο το άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: Γιατί Χρυσή Αυγή!

Α) Γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει αποδείξει τα τελευταία σκληρά χρόνια, χρόνια με φυλακίσεις, διώξεις, δολοφονίες και τρομοκρατικές επιθέσεις ότι παραμένει ασυμβίβαστη και δεν σκύβει το κεφάλι.

Β) Γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το μόνο κόμμα που πολέμησε σκληρά την συμφωνία των Πρεσπών, που ξεπουλάει την Ελληνική Ιστορία και δεν πρόκειται να την αποδεχθεί ποτέ.

Γ) Γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν στήριξε ποτέ κανένα μνημόνιο ούτε της Ν.Δ., ούτε του ΠΑΣΟΚ, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ σε αντίθεση με κάποιους πολιτικά ανύπαρκτους που προβάλλει το σύστημα και που είναι ορφανά των κομμάτων του μνημονίου και οι οποίοι υπάρχουν μόνον και μόνον για να υβρίζουν και να κόβουν ψήφους από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Η ψήφος σε όλους αυτούς τους επαγγελματίες “εθνικόφρονες” είναι κυριολεκτικά χαμένη, αφού δεν πρόκειται κανένας απ’ αυτούς να πλησιάσει καν το εκλογικό όριο του 3%!

Διαβάστε την συνέχεια και πλούσια Ελληνική και διεθνής ειδησεογραφία, καυστικά σχόλια και αποκαλυπτικά άρθρα στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που θα κυκλοφορήσει ΑΥΡΙΟ:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-pou-kukloforei-aurio-to-arthro-tou12#ixzz5kcI69Lrw

Exit mobile version