Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μητσοτάκης επιβεβαίωσε την προδοσία της Μακεδονίας και στο Reuters: “Η ΝΔ θα τηρήσει τη συμφωνία των Πρεσπών!”

Ο Μητσοτάκης επιβεβαίωσε την προδοσία της Μακεδονίας και στο Reuters: “Η ΝΔ θα τηρήσει τη συμφωνία των Πρεσπών!”

Ο πρόεδρος της ΝΔ -ως πρωθυπουργός εν αναμονή- δεν σταματάει όπου σταθεί και και όπου βρεθεί να επαναλαμβάνει στο εγχώριο ακροατήριο, αλλά κυρίως στις ξένες πρεσβείες ότι θα εφαρμόσει κατά γράμμα την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Αυτήν την φορά μιλώντας στο διεθνές πρακτορείο Reuters ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε αυτολεξεί για την συμφωνία των Πρεσπών:

«Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που θα περίμενε ότι η Ελλάδα θα συμφωνούσε να ανοίγει και να κλείνει κεφάλαια όταν υπάρχουν εκκρεμή θέματα που δεν έχουν ρυθμιστεί από τις συμφωνίες. Η ΝΔ θα τηρήσει την συμφωνία εφόσον αυτή επικυρώθηκε από την ελληνική Βουλή, αλλά θα εργαστεί για να βελτιώσει τις προβληματικές συνέπειές της, που είναι αντίθετες με το συμφέρον της χώρας».

Στην συνέχεια επανέλαβε την πολεμική του ενάντια στις Πατριωτικές δυνάμεις που μάχονται τα ύπουλα σχέδια του Σόρος, δηλώνοντας πως ήταν ο πρώτος που άσκησε κριτική στον Όρμπαν.

Το θέμα πάντως και σε αυτήν την συνέντευξη του “μακεδονομάχου” Μητσοτάκη είναι ότι παραδέχεται δίχως αιδώ και με περισσή υποκρισία πως θα εφαρμόσει κατά γράμμα την προδοσία των Πρεσπών.

Διαβάστε επίσης: Ο Μητσοτάκης επικύρωσε την προδοσία της Μακεδονίας: “Θα σεβαστώ την συμφωνία των Πρεσπών!” ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-mhtsotakhs-epibebaiwse-thn-prodosia-kai-sto-reuters-h-nd-tha-thrhsei-th-s#ixzz5kcZr6AVl

Exit mobile version