Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Οι αλλοδαποί έχουν ξεσαλώσει και ζουν στην “γη της επαγγελίας” με κάρτες προπληρωμένες, ενοίκια δωρεάν και φαΐ όσο τραβάει η όρεξή τους. Στην αντίθετη πλευρά Έλληνες που πληρώνουν το 80% του εισοδήματός τους σε φόρους και δεν μπορούν να βγάλουν τον μήνα. Ανεργία, εγκληματικότητα και ανέχεια. Δύο μέτρα και δύο σταθμά στην Ελληνική “Δημοκρατία”. Το ίδιο συμβαίνει και στους εργαζόμενους. Οι δημόσιοι από την μία που είναι στο απυρόβλητο και δεν ελέγχονται και οι ιδιωτικοί που όχι μόνο ελέγχονται, αλλά τους εκμεταλλεύονται με τον χειρότερο τρόπο λόγω της ανεργίας και τους έχουν μειώσει τον μισθό. Αυτή η κατάντια που την ονομάζουν “δημοκρατία” πρέπει να σταματήσει. Δεν αντέχουμε άλλο! Ας το καταλάβουν όσο είναι νωρίς.

Δέσποινα Μ.

Γκρεμίζουν το μνημείο Μπελογιάννη στην Πολωνία – Στην Ελλάδα έχουμε και… μουσείο!

Άλλη μια τηλεμαχία στο ραδιόφωνο με τον Χατζηνικολάου χωρίς τον δεύτερο υποψήφιο σύμφωνα με τις ανεξάρτητες δημοσκοπήσεις. Ο… δημοκράταρος Νικολάκης διάβασε το εξώδικο του Ηλία Κασιδιάρη και μετά έδωσε τον λόγο στους κακομοιραίους να μας πουν πόσο κακός, φασίστας και υπόδικος είναι ο Κασιδιάρης και όλοι εμείς που τον στηρίζουμε. Θα φάνε τέτοιο μαύρο που θα είναι όλο δικό τους! Ο ένας στους πέντε Αθηναίους θα στηρίξει την Χρυσή Αυγή και το ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Αυγής και αυτοί μας βρίζουν και μας αποκλείουν. Ας το κοιτάξουν αυτό το έλλειμμα δημοκρατίας που έχουν γιατί μπορεί να τους γυρίσει μπούμερανγκ και να κλαίνε με μαύρο δάκρυ.

Διονύσης Β.

Τα τάγματα εφόδου της εγκληματικής οργάνωσης ΚΚ€ Α.Ε. εν δράσει – ΒΙΝΤΕΟ

Η συριζαία ομπρελοκρατούσα Χατζηγεωργίου αποχώρησε από την εκδήλωση για την επέτειο του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, επειδή κάποιοι σχολίασαν το γεγονός ότι μιλούσε για τα επιτεύγματα του ΣΥΡΙΖΑ και όχι για το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Καθεστωτικοί άξεστοι κομμουνιστές με μηδενικά ένσημα και κοινωνική μόρφωση. Τραγικοί και επικίνδυνοι που το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να τρώνε τον κρατικό μισθό τους και να πουλάνε “επανάσταση” γαντζωμένοι στις καρέκλες τους. Τέλειωσαν τα ψέμματα. Ο λαός τους κατάλαβε, όχι μόνο αυτούς αλλά και τους “πατριώτες” του γλυκού νερού που τα έχουν βρει με τους προδότες. Χρυσή Αυγή η μόνη λύση!

Ν.Τ.

Δημοσίευμα εφημερίδας «Παρόν»: Μόνο η Χρυσή Αυγή δεν έχει πάρει θαλασσοδάνειο από τράπεζα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-10-apriliou-2019#ixzz5khGllrqD

Exit mobile version