Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παρουσία “Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλία” στο ετήσιο μνημόσυνο του Αντιπτέραρχου Γ. Μπαλταδώρου

Η “Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία” παρευρέθη στο ετήσιο μνημόσυνο του Αντιπτεράρχου Γεωργίου Μπαλταδώρου στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μαυροβούνι Καρδίτσας το Σάββατο 6 Απριλίου με την υποψήφια Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Συναγωνίστρια Μαρία Μπίλλη πλαισιωμένη από τους υποψηφίους Περιφερειακούς συμβούλους Συναγωνιστές Κυριάκο Καμπούρη και Αρτέμιο Καλούτσα.

Η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων τιμά τον ηρωικό πιλότο της 331 μοίρας της Πολεμικής μας Αεροπορίας που έπεσε κατά το Ιερό Καθήκον της προάσπισης και διαφύλαξης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Πατρίδος μας και του Ελληνικού Έθνους.

Η θυσία του ήρωα-πιλότου έρχεται ως απότοκο της άφρονος και μειοδοτικής πολιτικής των εθνομηδενιστών του ΣΥΡΙΖΑ , οι οποίοι μετά την συμφωνία των Πρεσπών και την προδοσία της Μακεδονίας μας στοχοποιούν το Αιγαίο μας , αρχέγονη κοιτίδα του Ελληνικού Πολιτισμού.

Η Χρυσή  Αυγή των Ελλήνων αποτίει φόρο Τιμής στον Ηρωικό Αξιωματικό Γεώργιο Μπαλταδώρο και η μνήμη του θα τιμάται για πάντα από κάθε Έλληνα και Ελληνίδα. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-ellhnikhs-aughs-thessalia-sunenteujh-n.-chrusomallh#ixzz5khHBXfVv

Exit mobile version