Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ενημερωτική δράση της Ελληνικής Αυγής σε γειτονιές του Πειραιά – Φωτορεπορτάζ

Κλιμάκιο συναγωνιστών από την Τ.Ο. Πειραιώς με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο με την «Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά» Γρηγόρη Δεμέστιχα, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, Ηλία Παναγιώταρο και τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο με την «Ελληνική Αυγή για την Αττική» Περικλή Μουλιανάκη έδωσε «βροντερό» παρόν σε μία ακόμη δοκιμαζόμενη συνοικία του Πειραιά στην περιοχή της Πηγάδας.

Οι συναγωνιστές προχώρησαν στη διανομή ενημερωτικού υλικού στους δρόμους και τις γειτονιές της περιοχής, αλλά και φυλλαδίων με το πρόγραμμα της «Ελληνικής Αυγής» για την Αυτοδιοίκηση σε περαστικούς και καταστήματα.

Για άλλη μία φορά η υποδοχή των πολιτών υπήρξε ένθερμη, ενώ στη Λαϊκή Αγορά της Πηγάδας Πειραιά πλήθος πολιτών έσπευσε να συνομιλήσει με στελέχη των εκλογικών συνδυασμών της «Ελληνικής Αυγής» για το Δήμο και την Περιφέρεια.

Η συνεχιζόμενη παρακμή και αποσύνθεση της γενικότερης κρατικής μηχανής, έως και της αυτοδιοικητικής προέκτασής της από τη διαφθορά και τα σκάνδαλα καθιστά τον Αγώνα των Εθνικιστών τόσο περισσότερο αναγκαίο όσο κι επιτακτικό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/enhmerwtikh-drash-ths-ellhnikhs-aughs-se-geitonies-tou-peiraia-fwtoreportaz#ixzz5khw9C3Nw

Exit mobile version