Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο συνομιλητής τρομοκρατών και μάρτυρας υπεράσπισης της 17Ν, Πάνος Λάμπρου, στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο συνομιλητής τρομοκρατών και μάρτυρας υπεράσπισης της 17Ν, Πάνος Λάμπρου, στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Για όσους γνωρίζουν την πραγματική φυσιογνωμία της εσωτερικής δομής του ΣΥΡΙΖΑ δεν προξενεί καμία εντύπωση το γεγονός ότι στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται και ο Πάνος Λάμπρου.

Είναι ο τύπος αυτός που, όπως είχε αποκαλύψει και ο Βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Γιάννης Λαγός, χωρίς να διαψευστεί ποτέ, είχε επαφές με τους φυλακισμένους τρομοκράτες της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς», τάζοντάς τους ακόμη και αποφυλακίσεις, ενώ στην δίκη των τρομοκρατών-δολοφόνων της 17Ν είχε καταθέσει υπέρ του μέλους της Ηρακλή Κωστάρη.

Μιλάμε, δηλαδή, για έναν «σκληρό» συριζαίο, απ’ αυτούς που εκφράζουν τον «βαθύ πυρήνα» του κόμματος, από την εποχή που πάσχιζε να πιάσει το 3% σε κάθε εκλογική αναμέτρηση και να μπει στην Βουλή.

Η υποψηφιότητά του είναι ένα σαφές «κλείσιμο του ματιού» προς τις τρομοκρατικές ομάδες και το «αντιφασιστικό» παρακράτος πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίζει να τους μεταχειρίζεται κάτι παραπάνω από ευνοϊκά προς εξυπηρέτηση του στενού κομματικού συμφέροντός του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-sunomilhths-tromokratwn-kai-marturas-uperaspishs-ths-17n-panos-lamprou-st#ixzz5kipbaxDK

Exit mobile version