Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η. Παναγιώταρος: Δεν νομοθετείτε με στόχο τις επενδύσεις, αλλά το πλιάτσικο! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στην επιτροπή παραγωγής και εμπορίου μίλησε ο Βουλευτής Β’ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος αναφορικά με την στρατηγική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για προσέλκυση επενδύσεων, η οποία συνίσταται στο ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας σε εξευτελιστικές τιμές εις βάρος των εθνικών συμφερόντων.

Ο Συναγωνιστής μάλιστα έθιξε την οικονομική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στην πρόσφατη επίσκεψη του Τσίπρα με Έλληνες επιχειρηματίες στα Σκόπια (με Κόκκαλη, Κοντομηνά και λοιπούς) αλλά και στην πληθώρα οικονομικών σκανδάλων, ενώ τόνισε ότι αντί να κυνηγάει γριούλες που παλεύουν για την επιβίωσή τους, καλό θα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ να αντιμετωπίσει ουσιαστικά το παρεμπόριο το οποίο πραγματοποιείται κυρίως από αλλοδαπούς.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να τονίσει ότι με τα ισχύοντα φορολογικά και οικονομικά δεδομένα στην Χώρα, κανείς υγιής επενδυτής δεν θα  μπορέσει να αναπτύξει οικονομική δραστηριότητα στην χώρα μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h.-panagiwtaros-den-nomotheteite-me-stocho-tis-ependuseis-alla-to-pliatsiko#ixzz5kiqk9gyW

Exit mobile version