Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Εν την απουσία μας ως Χρυσή Αυγή μπορούν ακόμη και να μας δείρουν. Βλέπετε η φαντασία οργιάζει σε όλους τους πολιτικούς και νομίζουν ότι επειδή μας έχουν αποκλείσει από παντού μπορούν να εξαπολύουν οχετούς εναντίον μας. Πόσο πιο γελοίοι πραγματικά μπορούν να γίνουν, όταν δεν έχουν τα κότσια να έρθουν σε ευθεία αντιπαράθεση με τις πολιτικές μας προτάσεις, όταν οι ίδιοι όχι μόνο δεν ξέρουν τι πρεσβεύουν αλλά και τι είναι στην πραγματικότητα. Καταλαβαίνω, πως αποκλείοντας την Χρυσή Αυγή από το debate σας θα μπορούσατε να το στήσετε καλύτερα, καταλαβαίνω ότι κάθε βράδυ προσεύχεστε να βγείτε κερδισμένοι στις εκλογές αλλά να ξέρετε ότι ούτε η τύχη είναι με το μέρος σας, ούτε και ο κόσμος. Η Χρυσή Αυγή θα είναι η μόνη νικήτρια πολιτική δύναμη σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις και τότε μπορείτε πολύ άνετα να βαράτε τα κεφάλια σας στον τοίχο, προσπαθώντας να αντιληφθείτε πως ενώ μας έχετε φιμωμένους από παντού, εμείς είμαστε εκεί έξω και είμαστε η φωνή του κάθε Έλληνα ξεχωριστά.

Δημήτρης Χ.

Ο Εθνομάρτυρας Κωνσταντίνος Κατσίφας τιμήθηκε και στην παρέλαση των Ελλήνων στην Βοστώνη

Λένε να σεβαστούμε τα γυναικόπαιδα των δήθεν προσφύγων, γιατί αυτό σημαίνει ανθρωπισμός. Οι δήθεν πρόσφυγες που δεν δείχνουν κανένα έλεος οι ίδιοι απέναντι στα παιδιά τους και τους βλέπουμε να τα πετάνε λες και είναι πέτρες στους αστυνομικούς. Ανθρωπισμός άραγε σημαίνει μια γριούλα 82 ετών να συλλαμβάνεται, επειδή πουλούσε χόρτα και να της έχει οριστεί και δικάσιμος; Εκεί δεν υπάρχει ανθρωπισμός; Εκεί σ΄ αυτήν την ελληνική οικογένεια που έχει γυναικόπαιδα δεν υπάρχει ευαισθησία; Μα φυσικά και δεν υπάρχει. Ανθρωπιστές είμαστε σε όλους εκτός από την ίδια μας την ράτσα. Το χειρότερο είδος ρατσισμού είναι αυτό εναντίον των Ελλήνων, οι χειρότεροι φασίστες είναι αυτοί που με την προβιά του… δημοκράτη προσπαθούν να μας επιβάλλουν τον δικό τους άρρωστο τρόπο σκέψης. Εμείς οι Έλληνες υπήρξαμε ενωμένοι κάτω από δυσκολότερες συνθήκες και ας το έχουν αυτό όλοι οι μπολσεβίκοι στο νου τους. Ότι θα έρθει η άγια εκείνη ημέρα που δεν θα έχουν θέση στην Πατρίδα μας, γιατί οι Έλληνες θα τους στείλουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Μέχρι τότε, αγώνας και μόνο αγώνας με την Χρυσή Αυγή για να κερδίσουμε πάλι την χαμένη μας αξιοπρέπεια και να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας.

Ευαγγελία Π.

Ενημερωτική δράση της Ελληνικής Αυγής σε γειτονιές του Πειραιά – Φωτορεπορτάζ

Σε όλο τον κόσμο η Novartis κατέβαλε αποζημιώσεις για τα σκάνδαλα που ξέσπασαν από την ΗΠΑ και την Κίνα μέχρι και την Νότια Κορέα και εδώ προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν είναι σκάνδαλο, είναι σκευωρία! Σκευωρία που το δημόσιο το έχουν καταληστέψει οι ΝΔημοκράτες και τα τσιράκια τους και πάνε να την βγάλουν για ακόμη μια φορά καθαρή, καθώς κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει! Μαζί δεν τα φάγαμε τελικά και αποδεικνύεται όχι μόνο τα τελευταία χρόνια αλλά όλα αυτά τα χρόνια που κυβερνά ένα σάπιο πολιτικό κατεστημένο. Οι κλέφτες πρέπει να μπούνε φυλακή, για την ακρίβεια ήδη έπρεπε να έχουν προφυλακιστεί αλλά σε αυτό το απέραντο χάος που λέγεται Ελλάδα όχι μόνο δεν βρίσκονται στην φυλακή, αλλά δίνουν συνεντεύξεις για να μας πείσουν ότι είναι αθώοι!

Φάνης Ρ.

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Μαρία Σιδέρη-Τσάμη στην εκπομπή «Εθνικιστική Φωνή» – Βίντεο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-11-apriliou-20191#ixzz5kjq4xCqF

Exit mobile version