Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μπάμπης Αθανασίου, ο τηλεφωνητής της σκευωρίας: «Η μίζα είναι καθήκον του υπουργού»! ΒΙΝΤΕΟ

Για άλλη μία φορά απεδείχθη περίτρανα ότι το «βαρέλι» της σιχαμάρας σχετικά με την εθνοπροδοτική και κλεπτοκρατική ΝΔ δεν έχει «πάτο».

Ο γνωστός τηλεφωνητής της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής, ο άνθρωπος που παραδέχτηκε μέσα στην Βουλή επισήμως παρεμβάσεις και τηλέφωνα στην Δικαιοσύνη, προκειμένου να εξασφαλιστεί η άνευ στοιχείων προφυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Χαράλαμπος Αθανασίου, μιλώντας στην κόκκινη ΕΡΤ ισχυρίστηκε ότι «η μίζα είναι στα πλαίσια των καθηκόντων του υπουργού».

Αυτή η απόκριση του Αθανασίου στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, από την μία πλευρά δείχνει ξεκάθαρα την στάση της ΝΔ απέναντι στην διαφθορά εν γένει, αλλά από την άλλη αναδεικνύει το έωλο των επιχειρημάτων κάποιων γαλάζιων παπαγάλων και κομματαρχών ότι «πρέπει να έρθει η ΝΔ για να φύγει ο Σύριζα».

Τα δύο αυτά κόμματα είναι παντελώς ίδια τόσο στα Εθνικά Θέματα που από κοινού προδίδουν την Ελλάδα, όσο και στα ζητήματα καθάρσεως και διαφάνειας στον δημόσιο βίο, που τρώνε με χρυσά κουτάλια και κοιτάνε πως θα καλύψουν τους «δικούς τους».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sta-plaisia-twn-kathhkontwn-tou-upourgou-h-miza-gia-ton-thlefwnhth-ths-skeu#ixzz5knI4uP1J

Exit mobile version