Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών επαναλαμβάνει για την δίκη της Χρυσής Αυγής: Φταίνε αυτοί που συνένωσαν τις δικογραφίες σε μία! ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών επαναλαμβάνει για την δίκη της Χρυσής Αυγής: Φταίνε αυτοί που συνένωσαν τις δικογραφίες σε μία! ΒΙΝΤΕΟ

Το έδαφος κάτω από τα πόδια τους έχουν χάσει οι υβριστές και οι συκοφάντες της Χρυσής Αυγής μετά από την δημόσια τοποθέτηση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου σχετικά με την Δίκη.

Ο κ. Δημήτρης Βερβεσός ξεκαθάρισε πως για την μεγάλη καθυστέρηση της Δίκης υπαίτιοι είναι οι σκευωροί, το παραδικαστικό της ΝΔ που λόγω σκοπιμοτήτων συνένωσε όλες τις δικογραφίες σε μία.

Με επιστολή του προς την “εφημερίδα των Συντακτών” και απαντώντας στο Ψαρρά που χαρακτήρισε τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ως Χρυσαυγίτη (!) ο κ. Βερβεσός επισημαίνει:

…η κριτική στην οποία εκλήθην να τοποθετηθώ ως Πρόεδρος του ΔΣΑ ήταν ότι οι συνήγοροι ή η Κυβέρνηση ευθύνονται για την μακρά καθυστέρηση της επίμαχης δίκης. Σε αυτό το ερώτημα, το οποίο επιμελώς αποκρύπτει το δημοσίευμα, εξέφρασα την γνώμη ότι την ευθύνη δεν φέρουν οι συνήγοροι που επιτελούν το καθήκον τους, αλλά οι εισαγγελικοί λειτουργοί που έκριναν ότι πρέπει να συνενωθούν όλες οι εκκρεμείς ποινικές δικογραφίες που αφορούσαν την Χρυσή Αυγή και οι σκοπιμότητες που επέβαλλαν μια τέτοια επιλογή. Αναπόδραστη συνέπεια τούτου ήταν ο πολλαπλασιασμός των κατηγορούμενων, μαρτύρων, των συνηγόρων πολιτικής αγωγής και υπερασπίσεως και των αναγνωστέων εγγράφων και η αντίστοιχη καθυστέρηση της διαδικασίας…“.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος κ. Μαντζουράνης που τοποθετήθηκε κι αυτός στην εκπομπή του Kontra Channel σημείωσε: “… σε ερώτηση για τις ευθύνες της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και των συνηγόρων υπεράσπισης διαδίκων για την  καθυστέρηση αυτής της δίκης συμφώνησα με τον προλαλήσαντα πρόεδρο του ΔΣΑ ότι η σχετική ευθύνη βαρύνει αποκλειστικώς τον τότε αρμόδιο εισαγγελέα Εφετών Αθηνών που συνένωσε πολλές δικογραφίες σε βάρος πολλών κατηγορουμένων και έτσι η σχετική δίκη καθυστερεί αδικαιολογήτως…“.

Η απάντηση προς τα παπαγαλάκια και τους συκοφάντες είναι ξεκάθαρη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-proedros-tou-dikhgorikou-sullogou-athhnwn-epanalambanei-gia-thn-dikh-ths#ixzz5knIh0YHf

Exit mobile version