Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ενημερωτικές δράσεις της «Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία» σε Χαλκιδική και Κατερίνη – Επίσκεψη στον Σύλλογο Συνδρόμου DOWN Ελλάδος

Την Δευτέρα 8 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν παράλληλες ενημερωτικές δράσεις της «Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία» στην Συκιά Χαλκιδικής και στην Κατερίνη.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Π.Κ.Μ. Νίκος Χρυσομάλλης συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Π.Ε. Χαλκιδικής, επισκέφθηκαν τη Συκιά στη Σιθωνία, όπου και διένειμαν φυλλάδια με το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής σε καταστήματα και σε καφενεία του χωριού.

Αξιοσημείωτη ήταν η αυθόρμητη προσέλευση πολιτών οι οποίοι ζητούσαν να συνομιλήσουν με τους συναγωνιστές, με αποτέλεσμα η εξόρμηση για διανομή προεκλογικού υλικού να μετατραπεί τελικά σε ενημερωτική συνάντηση του Νίκου Χρυσομάλλη και των υπολοίπων συναγωνιστών με αρκετούς κατοίκους σε καφενείο του χωριού.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις πολιτικές εξελίξεις και το ζήτημα των Σκοπίων, ενώ ο υποψήφιος περιφερειάρχης της Ελληνικής Αυγής είχε την ευκαιρία να αναφερθεί σε κάποιες από τις προτάσεις της παράταξης, ιδίως όσον αφορά στην Π.Ε. Χαλκιδικής.

Την ίδια ημέρα παράλληλη ενημερωτική δράση της Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία έλαβε χώρα στην Κατερίνη και συγκεκριμένα στην Παραλία, στο Σταθμό, στην Καλλιθέα και στην Περίσταση, από συναγωνίστριες και συναγωνιστές της Τ.Ο. Κατερίνης της Χρυσής Αυγής. Διανεμήθηκε έντυπο προεκλογικό υλικό σε καταστηματάρχες και διερχόμενους πολίτες, ενώ ιδιαίτερη θερμή ήταν η ανταπόκριση του κόσμου και κυρίως της νεολαίας.

Την Κυριακή 7 Απριλίου, πολυμελές κλιμάκιο υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της “Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία”, με τη συμμετοχή και του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής  Αντώνη Γρέγου, παρευρέθηκαν στην πολύ όμορφη εκδήλωση πασχαλινού παζαριού που είχε οργανώσει στα νέα γραφεία του στην Καλαμαριά επί της οδού Ροδοπόλεως 5, ο “Σύλλογος Συνδρόμου DOWN Ελλάδας”

Οι συναγωνιστές αντάλλαξαν ευχές με το προσωπικό, τους γονείς και τα παιδιά του Συλλόγου τα οποία και παρουσίασαν τα προσωπικά τους χειροτεχνήματα, όπως χειροποίητες λαμπάδες, πίνακες, εικόνες και λοιπά αντικείμενα, προκαλώντας το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό όλων.

Τα παιδιά με σύνδρομο DOWN, με τα ιδιαίτερα χαρίσματα και τις ικανότητές τους, αλλά και οι γονείς τους, δίνουν σε όλους μας ένα λαμπρό παράδειγμα αισιοδοξίας και ελπίδας . Η βελτίωση της καθημερινότητάς τους θα έπρεπε να αποτελεί πρώτιστο καθήκον και υποχρέωση τόσο της Πολιτείας όσο και των υπηρεσιών της Περιφέρειας. Η “Ελληνική Αυγή  για την Κεντρική Μακεδονία” πρόκειται να συμβάλει καθοριστικά και με όλες της τις δυνάμεις προς αυτήν την κατεύθυνση.

Η παρουσία και η δράση της «Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία» θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση σε κάθε νομό, προκειμένου να ενημερώσουμε τον κόσμο για τις θέσεις μας και να βοηθήσουμε τους συμπατριώτες μας.  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/enhmerwtikes-draseis-ths-ellhnikhs-aughs-gia-thn-kentrikh-makedonia-se-chal#ixzz5ko1QTEM1

Exit mobile version