Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση της “Ελληνικής Αυγής” για το Παλαιό Φάληρο – Φωτορεπορτάζ

Κατάμεστο από δημότες του Παλαιού Φαλήρου ήταν το Πολιτιστικό Κέντρο “Φλοίσβος”, όπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της “Ελληνικής Αυγής για το Παλαιό Φάληρο”.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Σωτήρης Μεταξάς ανέλυσε το πρόγραμμα και τους στόχους της παράταξης για την πόλη, σημειώνοντας την θερμή στήριξη των πολιτών.

Χαιρετισμό και την ένθερμη υποστήριξη τους στην υποψηφιότητα απηύθυναν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος, οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός και Αθανάσιος Κωνσταντίνου, καθώς και ο υποψήφιος Δήμαρχος με την “Ελληνική Αυγή για τον Άλιμο” Χαρίλαος Μέξας και ο υποψήφιος Δήμαρχος με την “Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα”, Τρύφων Μπουγάς.

Να σημειωθεί πως πριν την έναρξη της εκδήλωσης ομάδα παρακρατικών υπό την διακριτική (!) συνοδεία της αστυνομίας έριξαν μπογιές στην οικία του Συναγωνιστή Μεταξά. Οι θρασύδειλες επιθέσεις τους δεν μας λυγίζουν!

Την ηχηρή απάντηση θα την λάβουν από τους Έλληνες στις επικείμενες εκλογές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/plhthos-kosmou-sthn-parousiash-ths-ellhnikhs-aughs-gia-to-palaio-falhro-fwt#ixzz5kogvBC28

Exit mobile version