Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα επίδειξη εθνομηδενισμού από τον νεοδημοκράτη Καιρίδη: «Συμπεριφερόμαστε με ακραίο τρόπο στους… Μακεντόνσκι»!

Νέα επίδειξη εθνομηδενισμού από τον νεοδημοκράτη Καιρίδη: «Συμπεριφερόμαστε με ακραίο τρόπο στους... Μακεντόνσκι»!

Σε καθημερινή βάση πλέον βγαίνουν οι αποκαλύψεις για τις εθνομηδενιστικές απόψεις του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Καιρίδη.

«Συμπεριφερόμαστε με ακραίο και σκληρό τρόπο στους Μακεντόνσκι» ισχυριζόταν κατά την περίοδο της διαπραγμάτευσης για την Συμφωνία των Πρεσπών, σύμφωνα με νέο βίντεο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Μάλιστα, ισχυρίζεται με γλαφυρό τρόπο πως «τους έχουμε ρίξει στα τέσσερα και τους ζητάμε να αλλάξουν όνομα, σύνταγμα και να κάνουν όλοι –και τα δύο εκατομμύρια- δήλωση κοινωνικών φρονημάτων ότι δεν έχουν βλέψεις»!

Δηλώσεις που θα ταίριαζαν σε συριζαίο ή οποιονδήποτε άλλο υπερασπιστή της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών ανήκουν σε υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, αποδεικνύοντας έτσι περίτρανα ότι ο εθνομηδενισμός έχει στέρεες βάσεις τόσο στα μαρξιστικά όσο και στα φιλελεύθερα πολιτικά σχήματα.

Και από την στιγμή που η ΝΔ συνεχίζει να τον έχει ενταγμένο στο ψηφοδέλτιό της, παρά τις συνεχείς αποκαλύψεις εις βάρος του, είναι συνοδοιπόρος και συνυπεύθυνη για τις ανθελληνικές θέσεις του υποψηφίου της.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-epideijh-ethnomhdenismou-apo-ton-kairidh-ths-nd-sumperiferomaste-me-akr#ixzz5kojkGyyS

Exit mobile version