Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε μεγάλο πανικό το ΚΚ€ από τις αποκαλύψεις της Χρυσής Αυγής – Παρακαλάει τους καπιταλιστές της Google να τις «κατεβάσουν»!

Σε μεγάλο πανικό το ΚΚ€ από τις αποκαλύψεις της Χρυσής Αυγής - Παρακαλάει τους καπιταλιστές της Google να τις «κατεβάσουν»!

Θρασύδειλοι μέχρι το… Κρεμλίνο, οι υπεύθυνοι του κομματικού μαγαζιού του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδος (ΚΚ€) φαίνεται ότι έχουν πανικοβληθεί στον μέγιστο βαθμό από το μέγεθος των πρόσφατων αποκαλύψεων εναντίον τους, που φανερώνουν ακόμη περισσότερο το πραγματικό άθλιο πρόσωπο που έχει «το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας». Στην κομματική του φυλλάδα, τον (Β)«Ριζοσπάστη», κάτω από τον τίτλο «Καταγγελία του ΚΚΕ προς την “Google”», διαβάζουμε τα εξής:

“Σε αναφορά-καταγγελία προς την «Google» προχωρά το ΚΚΕ, με αφορμή αισχρά και υβριστικά δημοσιεύματα της Χρυσής Αυγής σε βάρος του Κόμματος. Οι ναζί – φασίστες έχουν πάρει εργολαβία τη συκοφαντική επίθεση σε βάρος του ΚΚΕ, δημοσιεύοντας επανειλημμένα στα φασιστοσάιτ τους εμετικά αντικομμουνιστικά κείμενα. Σε πρόσφατα δημοσιεύματα τόλμησαν να χαρακτηρίσουν το Κόμμα «υπηρέτη του κεφαλαίου», «εγκληματική συμμορία», «μαφία» κ.ά.

Το ΚΚΕ κατήγγειλε στην «Google» το γεγονός ότι τέτοιου είδους κατάπτυστα κείμενα εμφανίζονται στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης της «Google» και μάλιστα σε περίοπτη θέση. Επιβάλλεται η «Google» να κατεβάσει κάθε αποτέλεσμα γι’ αυτά τα δημοσιεύματα και ταυτόχρονα ο ελληνικός λαός να στείλει στα τσακίδια τους ναζί – φασίστες της ΧΑ, δυναμώνοντας το ΚΚΕ παντού”.

Είναι ολοφάνερο, ότι οι τύποι «έχουν ξεφύγει» εντελώς. Οι ίδιοι που γράφουν κείμενα και ανεβάζουν βιντεάκια στα οποία βρίζουν χυδαία και ασύστολα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, οι ίδιοι που σε σκίτσα της ΚΝΕ αμφισβητούν ακόμη και την ανθρώπινη ιδιότητα των Χρυσαυγιτών (μιμούμενοι «αστούς» σκιτσογράφους, όπως ο Χατζόπουλος) διαμαρτύρονται τώρα για τους χαρακτηρισμούς που τους αποδίδονται.

Καταλαβαίνουμε τον πόνο του ΚΚΕ, καθώς εάν τα καθάρματα Ζαχαριάδης, Μπελογιάννης και οι λοιποί συμμορίτες επικρατούσαν το 1949, όχι μόνο δεν θα υπήρχε χώρος για καμία αντίθετη άποψη, αλλά η… αλάνθαστη μέθοδος της NKVD, με μια σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού, θα ήταν η… αποστομωτική απάντηση σε κάθε «αντιδραστικό στοιχείο» και «εχθρό του λαού».

Με το να μυξοκλαίγονται στην «Google»  δείχνουν το μέγεθος του πανικού που τους διακατέχει, αλλά και το «επίπεδό» τους με την έκφραση «να στείλει στα τσακίδια». Στα τσακίδια, όμως, στους υπονόμους, στο καζανάκι στης τουαλέτας, στον σκουπιδοτενεκέ και όποια άλλη παρόμοια έκφραση ταιριάζει στην περίπτωσή τους (αφού θέλουν να χρησιμοποιούνται τέτοιοι όροι αντιπαράθεσης) έχει στείλει τους άλλοτε απόλυτα υπάκουους δούλους και νυν «ορφανά» της ιμπεριαλιστική Σοβιετικής Ένωσης ο Ελληνικός Λαός και η αμείλικτη ροή της Ιστορίας προ πολλού.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και οι απλοί Έλληνες που την στηρίζουν θα συνεχίζουν να είναι ο τρομαχτικός εφιάλτης αυτού του αντεθνικού, αντιλαϊκού και αντεργατικού κατασκευάσματος, που δημιουργήθηκε κατ’ εντολήν του… κεντρικού καταστήματος στην Μόσχα πριν από έναν αιώνα…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-megalo-paniko-to-kk-apo-tis-apokalupseis-ths-chrushs-aughs-enantion-tou#ixzz5kok5lLqb

Exit mobile version