Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

“Διαφωνώ με ότι λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Τόσα χρόνια αυτό το υπέροχο ρητό καταπατείται βάναυσα από το δήθεν δημοκρατικό τόξο. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να το ανεχτεί ένας εκπαιδευτικός. Ένας λόγος παραπάνω που θα πάμε οπωσδήποτε στις κάλπες για να ψηφίσουμε Χρυσή Αυγή είναι και η κοροϊδία της κυβέρνησης εδώ και δύο χρόνια σε συναδέλφους μας, οι οποίοι δικαιώθηκαν τελεσίδικα με δικαστικές αποφάσεις και πρέπει να διοριστούν και δεν διορίζονται. Τους κοροϊδεύουν πάνω από 2 χρόνια. Πρέπει να τους δείξουμε ότι αυτοί είναι οι πραγματικοί φασίστες και ότι ζούμε μία δικτατορία. Θα τρίβουν τα μάτια τους με τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής όχι μόνο στην Αθήνα, όχι μόνο στη Μακεδονία αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Ευρώπη. Περαστικά τους. Ο σκουπιδοτενεκές της ιστορίας τους περιμένει.

Μ. Μ.

Μπάμπης Αθανασίου, ο τηλεφωνητής της σκευωρίας: «Η μίζα είναι καθήκον του υπουργού»! ΒΙΝΤΕΟ

Μπήκαν στα Εξάρχεια οι “αστυνομικοί” και δεν βρήκαν τίποτα. Δεν ήταν ενημερωμένοι οι αναρχοσυριζαίοι, εντελώς τυχαία τα παιδιά ήταν καθαροί. Οι συλληψεις-προσαγωγές αφορούσαν ως επί το πλείστον αλλοδαπούς! Οι λαθρομετανάστες που αντί να πολεμήσουν για την πατρίδα τους μπήκαν στις βάρκες, ήρθαν εδώ, παίρνουν τα επιδόματά τους, τρώνε πίνουν τσάμπα και πουλάνε επανάσταση. Στην ουσία δεν πουλάνε επανάσταση, αλλά πρέζα και λαθραία τσιγάρα. Πού είναι το κράτος; Πουθενά και οι πολίτες που μένουν εκεί ζουν σε καθεστώς κατοχής. Για ποια δημοκρατία μας μιλάνε; Δεν είναι δημοκρατία είναι παρακράτος και πρέπει να πάψει να υπάρχει. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Ι.Τ.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών επαναλαμβάνει για την δίκη της Χρυσής Αυγής: Φταίνε αυτοί που συνένωσαν τις δικογραφίες σε μία! ΒΙΝΤΕΟ

Αύξηση της λαθρομετανάστευσης 10% στην Ελλάδα, μείωση 7% στις άλλες μεσογειακές χώρες. Διαφορά 17%, τόσο αυξήθηκαν οι ροές λαθρομεταναστών στην Ελλάδα! Έχουν νομιμοποιήσει 800.000, έχουν δώσει ελληνική ιθαγένεια σε 100.000 και μετά προσπαθούν να μας πείσουν να μην ψηφίσουμε την Χρυσή Αυγή. Δεν θα κάνουμε την χάρη στους ανθέλληνες που πρόδωσαν την Μακεδονία και γεμίζουν τις γειτονιές μας με αλλόθρησκους τζιχαντιστές. Εθνική αντίσταση στις κάλπες και παντού. Η απάθεια και η αποχή σημαίνει συνενοχή. Ή θα υπάρχει Ελλάδα Ορθόδοξη και Ελληνική ή δεν θα υπάρχει καθόλου!

Μάριος Κ.

Είναι μόνο ο Καιρίδης το πρόβλημα στη ΝΔ;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-12-apriliou-2019#ixzz5krsc6dHT

Exit mobile version