Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όλο το “συνταγματικό τόξο” αδελφωμένο κατά της Χρυσής Αυγής

Όλο το “συνταγματικό τόξο” αδελφωμένο κατά της Χρυσής Αυγής

Με ένα καυστικό σχόλιο στην στήλη “Ριπές” ο Υποστράτηγος ε. α. Χρήστος Μπολώσης σημειώνει την συνένωση και “αδελφοποίηση” όλων των κομμάτων του “συνταγματικού τόξου” κατά της Χρυσής Αυγής.

“Το ΚΚΕ δεν μπόρεσε να κρατηθεί. Στην θρυλική ταινία «Ο Ηλίας του 16ου», όταν ο «αστυφύλακας» (Κώστας Χατζηχρήστος) ρωτά τον κ. Ορέστη (Γ. Γαβριηλίδης) αν γνωρίζει κάτι για την κλοπή ενός δαχτυλιδιού, εισπράττει ως απάντηση κάτι ακατάληπτους ήχους, οπότε λέει: «ορίστε και ο κ. Ορέστης ζορίστηκε, ζορίστηκε, στο τέλος κάτι είπε». Το θυμήθηκα αυτό με την στάση του ΠΑΜΕ στο συνέδριο της ΓΣΕΕ στη Ρόδο.

Ζορίστηκε το ΚΚΕ, αλλά στο τέλος δεν μπόρεσε να κρατηθεί και εξεδήλωσε την πραγματική του ιδιότητα-τον τραμπουκισμό. Στο μεταξύ, φιλοκυβερνητική εφημερίδα γράφει ότι οι αλληλοκατηγορίες μεταξύ ΠΑΜΕ και ΔΑΚΕ έκαναν τους Χρυσαυγίτες να τρίβουν τα χέρια τους. Αν είναι αλήθεια ή όχι οι κατηγορίες λίγη σημασία έχει.

Το θέμα είναι να τα κρύβουμε όλα κάτω από το χαλί και αδελφωμένοι, να συντασσόμαστε κατά της Χρυσής Αυγής. Δοξάστε τους”.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/adelfwmenoi-na-suntassomaste-kata-ths-chrushs-aughs#ixzz5krtR6u9z

Exit mobile version