Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άνοιξαν την κερκόπορτα οι προδότες: Μετά το BBC και η Deutsche Welle μιλά για «μακεδονική μειονότητα»!

Άνοιξαν την κερκόπορτα οι προδότες: Μετά το BBC και η Deutsche Welle μιλά για «μακεδονική μειονότητα»!

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως με την Συμφωνία των Πρεσπών, οι προδότες του Σύριζα και της ΝΔ άνοιξαν μεγάλο ζήτημα για τη χώρα. Έτσι, ύστερα από το κατάπτυστο δημοσίευμα του BBC, έχουμε μία νέα μαχαιριά στην πλάτη της χώρας αυτή τη φορά από την Γερμανία και την Deutsche Welle.

Το γερμανικό δημοσίευμα κάνει λόγο για «μακεδονική μειονότητα» και «μακεδονική γλώσσα» αυτής της φαντασιακής «μειονότητας», φιλοξενώντας και τις δηλώσεις ενός δήθεν μειονοτικού, ο οποίος αναφέρει φληναφήματα για δήθεν «καταπιεστικές συμπεριφορές» των Ελλήνων.

Επίσης, στο δημοσίευμα φιλοξενούνται οι απόψεις εκπροσώπων του «Ουράνιου Τόξου» και παρατίθεται η δικαστική διαμάχη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων εναντίον παράνομου φιλοσκοπιανικού συλλόγου ως δήθεν «καταπίεση» της «μειονότητας».

Θα απαντήσει, άραγε, ο Τσίπρας ή το ΥΠΕΞ σε αυτό το κατάπτυστο δημοσίευμα, που αγνοεί την ιστορική πραγματικότητα χάριν των πολιτικών σκοπιμοτήτων, ή τεχνηέντως θα σιωπήσει αποδεχόμενος το ρεπορτάζ, προς χάριν του αντεθνισμού;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anoijan-thn-kerkoporta-oi-prodotes-meta-to-bbc-kai-h-deutsche-welle-mila-gi#ixzz5kt9rS4BP

Exit mobile version