Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν έχει τέλος ο εθνομηδενισμός του Καιρίδη της ΝΔ: Αρνείται και την Γενοκτονία των Ποντίων! Παρέμβαση Εισαγγελέα θα υπάρξει;

Δεν έχει τέλος ο εθνομηδενισμός του Καιρίδη της ΝΔ: Αρνείται και την Γενοκτονία των Ποντίων! Παρέμβαση Εισαγγελέα θα υπάρξει;

Σε εθνομηδενιστή ολκής εξελίσσεται ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης, καθώς μετά τις απαράδεκτες θέσεις του για την (μη κατ’ αυτόν) Ελληνικότητα της Μακεδονίας, τώρα αρνείται και την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, ταυτιζόμενος έτσι με τον Φίλη, την Ρεπούση και τα άλλα «αστέρια» του εθνομηδενισμού.

Ειδικότερα, σε ομιλία του στις 5 Μαΐου 2018 με θέμα “Η Ελλάδα στον κόσμο Μύθοι και αλήθειες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής Κύπρος Αιγαίο Μακεδονικό” στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Πολιτιστικής Εταιρείας ο καθηγητής Διεθνούς και Ευρωπαϊκής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου, Δημήτρης Καιρίδης είπε σχετικά με την Γενοκτονία των Ποντίων:

Πάμε τώρα στον τρίτο μύθο. Ότι οι Έλληνες έχουν υπάρξει θύματα εθνοκαθάρσεων, γενοκτονιών έχουμε και έναν πολλαπλασιασμό των γενοκτονιών και μια γενοκτολογία και γενοκτολαγνεία που δεν είχαμε…

Ξαφνικά εμφανίζεται η Ποντιακή Γενοκτονία στα τέλη της δεκαετίας του ‘80 για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Αποφασίζει το ελληνικό πολιτικό σύστημα και η Βουλή των Ελλήνων να αναγάγει τα δραματικά και τραγικά γεγονότα των Ελλήνων Ποντίων στη Μαύρη Θάλασσα σε γενοκτονία”.

Σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων χαρακτηρίζει τις δηλώσεις αυτές “κατάπτυστες, προκλητικές και ανιστόρητες”και τονίζει πως “αποτελούν ύβρη για τον ποντιακό και εν γένει προσφυγικό ελληνισμό”.

“Στέλνουμε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως δεν θα επιτρέψουμε, δια της ψήφου μας, σε οποιονδήποτε κατευθυνόμενο αρνητή της Γενοκτονίας, που προσβάλλει βάναυσα τη μνήμη των αδικοχαμένων προγόνων μας, να μας εκπροσωπήσει στο Εθνικό και Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο”, καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Π.Ο.Π.Σ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει υπάρξει ΚΑΜΙΑ κίνηση αποπομπής του Καιρίδη από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, παρά τις τόσες προσβολές εναντίον του Έθνους μας που έχει κάνει στο παρελθόν και ξαναβγαίνουν τώρα στο προσκήνιο. Δείγμα σαφές ότι η ΝΔ δεν ενοχλείται στον ελάχιστο βαθμό από τις ανθελληνικές δηλώσεις του. Αλήθεια, θα κινηθεί κάποια νομική διαδικασία εναντίον του Καιρίδη, με βάση τον «αντιρατσιστικό νόμο»; Ποια στάση θα κρατήσουν όλοι αυτοί οι «δικαιωματάκηδες», που με το παραμικρό ζητούν ποινικές διώξεις γι’ άλλες υποθέσεις; Ή μήπως τελικά ο «αντιρατσιστικός νόμος» βρίσκει εφαρμογή μόνο όταν αφορά ξένους λαούς και τις «ευπαθείς κοινωνικές ομάδες»; Τελειώνουμε, λέγοντας ότι η παραμονή του Καιρίδη ως υποψηφίου ευρωβουλευτή της ΝΔ φανερώνει τον πραγματικό πατριδοκάπηλο και ανθελληνικό ρόλο (και) του κόμματος αυτού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/den-echei-teleiwmo-o-ethnomhdenismos-tou-kairidh-ths-nd-arneitai-kai-thn-ge#ixzz5ktAD51hq

Exit mobile version