Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελληνική Αυγή για την Αττική: Φτάνει πια με την εγκληματικότητα στην Αττική!

Σε άντρο ανομίας και πάσης φύσεως παραβατικότητας έχει μετατραπεί ολόκληρη η Αττική συνεπεία και της ιδεοληψίας που διακατέχει τους κυβερνώντες.

Η λαλίστατη κυρία Δούρου για τα δικαιώματα των μειονοτήτων, τα gay parade και οτιδήποτε άλλο προσβάλει τα χρηστά ήθη, δεν βρίσκει τώρα να πει κουβέντα για τα πάνδεινα που τραβάνε οι συμπολίτες μας στις γειτονιές τους.

Από κοντά βέβαια και οι υπόλοιποι υποψήφιοι «σωτήρες» της περιφέρειας Αττικής που δεν έχουν τίποτα να πουν κι εκείνοι ή να προτείνουν για την πάταξη της εγκληματικότητας και το αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών στην τάξη και την ασφάλεια.

Ο λόγος που προφανώς αδιαφορεί όλο το «συνταγματικό τόξο» για τους συμπολίτες μας, είναι διότι τους θεωρούν μονάχα άβουλα όντα προς άγρα ψήφων τα οποία είναι υποχρεωμένα να ανέχονται τις προσταγές της νέας τάξης πραγμάτων αδιαμαρτύρητα.

Η «Ελληνική Αυγή για την Αττική» υπόσχεται πως θα υποστηρίξει ένα ολοκληρωμένο επιχειρησιακό σχέδιο που θα αποβλέπει στην πλήρη πάταξη της εγκληματικότητας και στην τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Η δημόσια τάξη αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα για την παράταξη μας και υποσχόμαστε πως θα κάνουμε πράξη το σύνθημα μας να καθαρίσουμε την περιφέρεια Αττικής με κάθε νόμιμο μέσον.

«Ελληνική Αυγή» για να ξεβρωμίσει η Αττική!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ellhnikh-augh-gia-thn-attikh-ftanei-pia-me-thn-egklhmatikothta-sthn-attikh#ixzz5ktNICaOG

Exit mobile version