Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνειδητή επιλογή ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ η οικονομική συντριβή της μεσαίας τάξης στην Ελλάδα

Η συρρίκνωση και φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης στην Ελλάδα είναι μια εσκεμμένη ανθελληνική πολιτική του ενός αριστεροδεξιού κόμματος της μεταπολίτευσης ΣΥΡΙΖΑ(ΠΑΣΟΚ)-Νέα Δημοκρατία που νέμεται και καταχράται την κυβερνητική εξουσία στην Πατρίδα μας από το 1974

Στις 11 Απριλίου 2019 ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας & Ανάπτυξης 9 (ΟΣΑ) έδωσε στην δημοσιότητα την έκθεση του για τα εισοδήματα της μεσαίας τάξης ανά την υφήλιο. Στις συνολικά 39 χώρες που συμπεριλαμβάνονται στην παραπάνω οικονομική ανάλυση η Ελλάδα βρίσκεται στην πιο δεινή θέση από όλες τις άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με κατώτατο εισόδημα τα 7 χιλιάδες ευρώ και ανώτατο εισόδημα περίπου στα 18 χιλιάδες ευρώ.

Επεξηγηματικά η μεσαία τάξη στην Ελλάδα βρίσκεται σε συστηματική συρρίκνωση και φτωχοποίηση από το ελιτιστικό κλάμπ των κυβερνώντων της μεταπολίτευσης, δηλαδή του ενός αριστεροδεξιού κόμματος με πλούσια κομμουνιστικά στοιχεία. Με απλά λόγια αυτό σημαίνει ότι 9 στα 10 νοικοκυριά της Ελληνικής μεσαίας τάξης αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες κάλυψης των βασικών αναγκών για την ομαλή διαβίωση τους.

Παράλληλα η οικονομική κρίση που επιβλήθηκε στην Πατρίδα μας από τους διεθνείς τοκογλύφους έτσι ώστε να υφαρπάξει κάθε εμπράγματη αξία των ιδιωτών και του δημοσίου διέλυσε το τραπεζικό σύστημα.  Δυστυχώς το αποτέλεσμα αυτής της διάλυσης ήταν η διακοπή της δανειοδότησης της μεσαίας τάξης καθώς και η προσχεδιασμένη δημιουργία ενός σημαντικού αριθμού κόκκινων στεγαστικών δανείων. Επιπροσθέτως η πρόσφατη στην ουσία κατάργηση του νόμου προστασίας της πρώτης κατοικίας έχει επιδεινώσει την κατάσταση των οικογενειών της μεσαίας τάξης που αποτελούν το κύτταρο της Ελληνικής κοινωνίας.

Εν κατακλείδι η μεσαία τάξη στην Ελλάδα έχει αφανιστεί συνειδητά από τους πολιτικάντηδες του ΣΥΡΙΖΑ(ΠΑΣΟΚ) και της Νέας Δημοκρατίας. Είναι τραγικές οι περιπτώσεις οικογενειών που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε έξοδα που οδηγούν σε καλή υγεία και ορθή διαβίωση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ελάχιστοι οι Έλληνες που επισκέπτονται πια οδοντίατρους, είτε σε προληπτική βάση είτε δυστυχώς ακόμη και όταν είναι απαραίτητο, για την σωστή διατήρηση της υγείας τους.

Συμπερασματικά τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν μια ισχυρή μεσαία τάξη που υποστηρίζει με την σειρά της μια δυναμική κοινωνική δομή, όπως οι πυλώνες της στέγασης, της εκπαίδευσης και της υγείας, στην Ελλάδα του Τσίπρα και του Μητσοτάκη έχουν συνειδητά καταστραφεί.

Έωλες οι προσπάθειες του Μητσοτάκη που προσφάτως υποσχέθηκε με ξύλινη πολιτικάντικη γλώσσα ότι θα επιστρέψει στην μεσαία τάξη “ένα αόριστο μέρος” της υπερφορολόγησης που επιβλήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η Ελληνική κοινωνία έχει σήμερα καταλάβει ότι σήμερα η Νέα Δημοκρατία έχει απλά πάρει την σκυτάλη της χρησιμοποίησης ευτελών μέσων προκειμένου να ανέλθει σε κυβερνητικό μετερίζι.

Μόνο μια Εθνικιστική Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής μπορεί να θέσει την Ελληνική οικονομία σε πραγματικούς ρυθμούς ανάπτυξης, όπως για παράδειγμα την ενδυνάμωση της πρωτογενούς παραγωγής και την ενεργοποίηση μιας ρεαλιστικής φορολογικής νομοθεσίας, έτσι ώστε να ενδυναμωθεί πάλι η Ελληνική μεσαία τάξη και κοινωνική δομή.

Θεόδωρος Γ. Κωστής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/suneidhth-epilogh-suriza-nd-h-sunthlipsh-ths-mesaias-tajhs-sthn-ellada#ixzz5kuCDWleb

Exit mobile version