Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος στον News 94,3 – Ηχητικό

YouTube Poster

Με συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό News 94,3 ο Βουλευτής Β΄Αθηνών και υποψήφιος της Ελληνικής Αυγής για την περιφέρεια Αττικής Ηλίας Παναγιώταρος, τόνισε τα σοβαρά προβλήματα στην Αττική και παρουσίασε τις θέσεις της Ελληνικής Αυγής για την αναβάθμιση της περιοχής.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η αμέλεια και η ολιγωρία της Δούρου είχαν καταστροφικά αποτελέσματα για την περιφέρεια, με τις πλημμύρες στην Μάνδρα, τις πυρκαγιές στο Μάτι, τις καταστροφές περιουσιών και κυρίων τον άδικο θάνατο συμπολιτών μας. Μάλιστα, σημείωσε ότι σε όλο το διάστημα αυτών των τραγικών συμβάντων δεν υπήρξε ούτε μια παραίτηση, λαμπρό δείγμα της θρασύτητας και της αναλγησίας της παράταξης της συγκεκριμένης πολιτικού.

Γι’ αυτό άλλωστε ξεκαθάρισε ότι η Ελληνική Αυγή θα ασχοληθεί με τα βασικά ζητήματα που αφορούν τον μέσο πολίτη, ήτοι με την ασφάλεια μέσω της ενίσχυσης δημοτικής αστυνομίας και του πυροσβεστικού σώματος και με το βιοτικό επίπεδο και την καθημερινότητα των πολιτών.

Στο τέλος ο Ηλίας Παναγιώταρος έθιξε τον πόλεμο που δέχεται η μοναδική πραγματική Εθνικιστική Παράταξη της Χώρας από τα ΜΜΕ και το σάπιο πολιτικό σύστημα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-upopshfios-periferiarchhs-attikhs-hlias-panagiwtaros-ston-news-943-hchhti#ixzz5kv8xm5Vt

Exit mobile version