Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μη «πολιτικά ορθή» άποψη από καθηγητή Μαιευτικής: «Οι μετανάστες δεν ενσωματώνονται και δεν αφομοιώνονται»

Μη «πολιτικά ορθή» άποψη από καθηγητή Μαιευτικής: «Οι μετανάστες δεν ενσωματώνονται και δεν αφομοιώνονται»

Μια άποψη που σίγουρα θα ενοχλήσει σφόδρα τους ακόλουθους της «πολιτικής ορθότητας» ειπώθηκε στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η Ελληνική Εταιρεία Περιγεννητικής Ιατρικής (ΕΕΠΙ) με αφορμή την Ημερίδα Ευαισθητοποίησης για την Υπογεννητικότητα με τίτλο «Ας γεννήσουμε λύσεις», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Η άποψη ανήκει στον Γεώργιο Δασκαλάκη, αναπληρωτή καθηγητή Μαιευτικής και Γυναικολογίας-Εμβρυομητρικής Ιατρικής ΕΚΠΑ, ο οποίος – όπως έγραψε η “Δημοκρατία” – αναφερόμενος στους λαθρομετανάστες και τους «πρόσφυγες», που σύμφωνα με τον Τσίπρα «θα λύσουν» το δημογραφικό πρόβλημα της Χώρας, είπε ότι «Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι η λύση για το οξύ πρόβλημα της υπογεννητικότητας, που τείνει να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στην Ελλάδα, γιατί θα αλλάξει εθνολογικά ο πληθυσμός της χώρας, ενώ δεν ενσωματώνονται και δεν αφομοιώνονται».

Στην συνέχεια υποστήριξε ότι «Παράδειγμα, η Γερμανία, που είχε προσκαλέσει Αφγανούς και Πακιστανούς, όμως έπειτα από χρόνια διαπίστωσαν ότι αυτοί οι μετανάστες δεν μπόρεσαν να αφομοιωθούν, ενώ παράλληλα δεν απέκτησαν δεξιότητες που είχε ανάγκη, πχ η βιομηχανία τους. Γι’ αυτό οι Γερμανοί θέλουν Έλληνες, Ιταλούς, Ισπανούς, που έχουν την ίδια κουλτούρα και μπορούν να ενσωματωθούν. Στην χώρα μας θα μπορούσαν εν μέρει να βοηθήσουν μετανάστες και πρόσφυγες χριστιανοί από την Ευρώπη, την Αίγυπτο και άλλες χώρες της Αφρικής, όχι όμως από την μαύρη φυλή».

Άποψη, που όπως είπαμε στην αρχή του κειμένου, θα ενοχλήσει σφόδρα τους ακόλουθους της «πολιτικής ορθότητας», ακριβώς επειδή «γκρεμίζει» το «αφήγημα» της (δήθεν) ενσωμάτωσης των «προσφύγων» στον Εθνικό και Κοινωνικό ιστό της Χώρας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mh-politika-orthh-apopsh-upo-kathhghth-maieutikhs-kai-gunaikologias-embruom#ixzz5kz2Xc06x

Exit mobile version