Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιατί άραγε η ΝΔ δεν “κόβει” από τα ψηφοδέλτιά της τον εθνομηδενιστή Καιρίδη;

Βροχή πέφτουν οι αποκαλύψεις για τις εθνομηδενιστικές θέσεις του «περίεργου» υποψήφιου ευρωβουλευτή της… εθνικόφρονος Νουδούλας, Δημήτρη Καιρίδη. Έτσι, μετά την αποκάλυψη ότι χαρακτήρισε τους Έλληνες απογόνους των… Οθωμανών, ο λεγάμενος τυγχάνει και αρνητής της Γενοκτονίας των Ποντίων, όπως η Ρεπούση και ο Φίλης, υποστηρίζοντας ότι είναι μύθος!!!

Θυμίζουμε τις εξοργιστικές, εθνομηδενιστικές και ανιστόρητες απόψεις του: «Πάμε τώρα στον τρίτο μύθο: Ότι οι Έλληνες έχουν υπάρξει θύματα εθνοκαθάρσεων, γενοκτονιών. Έχουμε και έναν πολλαπλασιασμό των γενοκτονιών και μια γενοκτολογία και γενοκτολαγνεία που δεν είχαμε. Ξαφνικά εμφανίζεται η Ποντιακή Γενοκτονία στα τέλη της δεκαετίας του ’80 για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Αποφασίζει το ελληνικό πολιτικό σύστημα και η Βουλή των Ελλήνων να αναγάγει τα δραματικά και τραγικά γεγονότα των Ελλήνων Ποντίων στη Μαύρη Θάλασσα σε γενοκτονία».

Παρατηρούμε δε, ότι παρ’ όλες τις αποκαλύψεις και την εντονότατη αντίδραση των Ποντιακών σωματείων, η Νέα Δημοκρατία δεν τον «κόβει» -έστω και τώρα- από το ψηφοδέλτιό της. Γιατί άραγε;

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

 

Exit mobile version