Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Kυριακή 14 Απριλίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Kυριακή 14 Απριλίου 2019

Έχουμε πάψει προ πολλού να είμαστε Ελληνικό κράτος, έχουμε γίνει το κράτος των Εξαρχείων. Όποτε θέλουν βγαίνουν έξω και τα σπάνε, δολοφονούν και εγκληματούν εναντίον των περιουσιών μας και η Αστυνομία όχι απλά μένει αμέτοχη, αλλά όπως μαθαίνουμε από κάτοικο των Εξαρχείων της απαγορεύεται να πατήσει το πόδι της στα Εξάρχεια. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τις καταγγελίες του κατοίκου, τον οποίο ληστέψαν δύο φορές, όταν κάλεσε την αστυνομία για βοήθεια της απάντησε χαρακτηριστικά πως “απαγορεύεται να έρθουμε”. Στην εύλογη απορία του, που ακολούθησε μετά το άκουσμα της πρωτοφανούς απαγόρευσης, προς το ίδιο αστυνομικό όργανο ρώτησε: “όταν μας σκοτώσουν, θα έρθετε;” και αυτός του ανταπάντησε πως “θα έρθουμε να πάρουμε τα πτώματα”. Είναι πραγματικά εξωφρενικά τα όσα ζούμε, να απαγορεύεται να εφαρμοστεί ο νόμος και να υπάρξει ασφάλεια και τάξη όχι μόνο στα Εξάρχεια αλλά σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Ζούμε σε ένα κράτος μπαχαλάκηδων που συντηρείται από μια κλίκα ανθρώπων που κύριο μέλημά τους δεν είναι η πρόοδος αυτού του τόπου, αλλά τουναντίον η πλήρη και ολοκληρωτική του καταστροφή.

Μάριος Τ.

Γιατί άραγε η ΝΔ δεν “κόβει” από τα ψηφοδέλτιά της τον εθνομηδενιστή Καιρίδη;

Καλά δεν περιμέναμε τον Καιρίδη για να καταλάβουμε ότι ΝΔ και Σύριζα έχουν ακριβώς τις ίδιες απόψεις σχετικά με την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, απλώς η Νέα Δημοκρατία έχει άλλους επικοινωνιολόγους και εκφράζει τις ίδιες ακριβώς απόψεις με διαφορετική διατύπωση. Αρνητής της γενοκτονίας των Ποντίων κατεβαίνει υποψήφιος με την ΝΔ. Ως Πόντιος δεν θέλω να τον διαγράψει η ΝΔ από τις λίστες της, θέλω να μείνει εκεί να θυμίζει σε όλους μας τον προδοτικό ρόλο της ψοφοδεξιάς. Όχι μόνο στα θέματα που αφορούν τον Ποντιακό Ελληνισμό αλλά και σε όλα τα Εθνικά εγκλήματα που έχουν συντελεστεί από αυτήν την βρωμερή παράταξη που μας εμφανίζεται δήθεν ως πατριωτική. Το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε ως Πόντιοι είναι να μην στηρίξουμε κανέναν από όλους αυτούς που τόσα χρόνια έχουν προσβάλλει με τον χείριστο τρόπο την μνήμη των παππούδων και των προπαππούδων μας. Η ρητορική τους θα μπορούσε άνετα να είναι ομιλία του Ερντογάν, για την ακρίβεια δεν βρίσκω καμία διαφορά στις δηλώσεις Ερντογάν για τον Ελληνισμό του Ευξείνου Πόντου από αυτές των εδώ “πολιτικών”. Μαυρίστε τους, γιατί αρκετά αμαύρωσαν την Μνήμη των Ποντίων που βρήκαν τον θάνατο από τους προπάτορες των πολιτικών τους συνομιλητών.

Γιάννης Κ.

Μη «πολιτικά ορθή» άποψη από καθηγητή Μαιευτικής: «Οι μετανάστες δεν ενσωματώνονται και δεν αφομοιώνονται»

Τα δάκρυα της Δούρου δεν τα είδαμε ούτε στις καταστροφικές πλημμύρες στην Δυτική Αττική και ούτε φυσικά στην δολοφονική πυρκαγιά στο Μάτι. Ούτε μισή σταγόνα δεν κύλισε όταν κατέφθαναν τα απανθρακωμένα πτώματα το ένα μετά το άλλο στα κέντρα Υγείας και στα Νοσοκομεία της Αττικής. Τα είδαμε όμως, όταν ο Αλέξης στην ομιλία του είπε ότι την στηρίζει πλήρως. Αυτές τις εικόνες να τις έχετε όλοι στον μυαλό σας, δεν τους ενδιαφέρει τίποτα παρά μόνο η καρέκλα τους, ούτε οι νεκροί άνθρωποι, ούτε οι οικογένειες που έμεναν πίσω να παλεύουν με τα έργα και τις ημέρες ενός πέρα για πέρα ανθελληνικού πολιτικού συστήματος.

Δ.Φ.

Υπόσχεση Νίκης για την “Ελληνική Αυγή” από το Πέραμα – Φωτορεπορτάζ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-14-apriliou-2019#ixzz5l13Kt1PD

Exit mobile version