Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εμείς και αυτοί

Εμείς και αυτοί

Άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός”. Διαβάστε το νέο άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί

Είναι άραγε η τηλεοπτική πλύση εγκεφάλου; Είναι η χυδαία αμορφωσιά; Είναι η καταναλωτική εξάρτηση; Είναι η κατάχρηση της ελευθερίας; Είναι άραγε όλα αυτά μαζί, χτυπημένα στο μπλέντερ της παγκοσμιοποίησης;

Τι είναι αυτό, που κατευθύνει την κοινωνία στην άνευ προηγουμένου αυτοκαταστροφική μανία; Σήμερα περισσότερο από ποτέ αυτή η placebo δημοκρατία και ουσιαστικά δικτατορία των ΜΜΕ και τραπεζών έχει οπλίσει το χέρι του πολίτη με ένα περίστροφο και εμμονικά επιδίδεται σε αυτοκτονική ρωσσική ρουλέτα. Ποιο είναι το αποτέλεσμα 10ετιών υποτιθέμενης δημοκρατίας; Αποχαύνωση, ξεχείλωμα, καταχρήσεις και μίσος για την φύση.

Αυτή η κοινωνία λίγα μόλις κοσμικά λεπτά πριν το αυτοκτονικό πάτημα της σκανδάλης επιμένει να αποδέχεται ότι εμείς οι Εθνικιστές είμαστε ακραίοι! Οι Εθνικιστές, που αγαπάμε το κλασσικό κάλος, είμαστε οπισθοδρομικοί και το Τζέισον-Αντιγόνη, ένας νταγλαράς με μούσι και φουστάνι, γόβα και πεντικιούρ, είναι πρόοδος. Γι αυτό μπήκε στο «προοδευτικό» ψηφοδέλτιο της Δούρου!

Εμείς οι Εθνικιστές, που τιμάμε την μητρότητα κι υπερασπιζόμαστε την οικογένεια, είμαστε ακραίοι και η ξανθιά που εκπορνεύει τον εαυτό της με ημίγυμνες «σέξι» φωτογραφίες στο διαδίκτυο και προσφάτως εντάχθηκε στο «προοδευτικό» ψηφοδέλτιο, αλλά και ο παντρεμένος με άνδρα έτερος υποψήφιός τους, είναι όλοι τους «καθώς πρέπει»!

Εμείς οι Εθνικιστές, που θεωρούμε την τέχνη εργαλείο πολιτιστικής εξύψωσης του ανθρώπου, είμαστε οπισθοδρομικοί και η τηλεπερσόνα που ξεγοφιάζεται στα σκυλάδικα και δηλώνει «ζουμπουρλού» είναι καλλιτέχνης, κοινωνική αγωνίστρια και επίσης εντάσσεται στα ψηφοδέλτια των «προοδευτικών»! Οι Εθνικιστές, που τιμάμε προγόνους που θυσιάστηκαν υπέρ Πατρίδος, είμαστε «επικίνδυνοι», αλλά τα εγγόνια εκείνων που σήκωσαν τα όπλα εναντίον του Ελληνικού Κράτους, σε κομμουνιστική εξέγερση με εκατόμβες νεκρών, είναι «δημοκράτες» και επίσης υποψήφιοι!

Τα ψηφοδέλτια των επερχόμενων εκλογών, γεμίζουν με τυχάρπαστους τύπους, που μισούν εμάς, τον εαυτό τους, αρέσκονται στον αυτοεξευτελισμό και που η κοινωνία κάποτε τους είχε για να σπάει πλάκα, αλλά τώρα θα τους εκλέξει να κυβερνούν!;

Την ίδια στιγμή, σε αντιπαράθεση της αστειότητος, τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, κατηγορούν (!) τα ψηφοδέλτια του Λαϊκού Συνδέσμου, ότι περιλαμβάνουν ανθρώπους της εργασίας και του μόχθου και όχι λαμογιάς και νεποτισμού! Ανθρώπους που γυμνάζονται (!) και δεν τρυπιούνται με ναρκωτικά. Ανθρώπους κοινωνικά ενεργούς, στις κοινότητες τις οποίες ζουν κι όχι αποχαυνωμένοι ψηφοφόροι φελλών. Ανθρώπους που δεν εξευτελίζονται σε τηλεοπτικά παράθυρα, ανθρώπους που κάνουν στον Σταυρό τους.

Ναι. Είμαστε η παραφωνία στην καλοκουρδισμένη ορχήστρα της σάπιας κοινωνίας σας. Είμαστε εκείνοι που αψηφούν τον «καθωσπρεπισμό» σας. Δεν είμαστε ακραίοι, είμαστε ακρίτες! Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/emeis-autoi#ixzz5l42jqleC

Exit mobile version