Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Περί… τυμβωθηρίας

Περί... τυμβωθηρίας

Ειλικρινώς δεν έχει πάτο το νεοκομμουνιστικό μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο εδώ και τέσσερα έτη βρίσκεται στην εξουσία, γεγονός που φαντάζει ως φάρσα ή εφιάλτης. Δεν προλαβαίνουμε να μετράμε τις δηλώσεις αλλά και τις πράξεις, αναλγησίας, θράσους και ωμού κυνισμού.

Έχουν πράξει τα μύρια όσα, έχουν εκποιήσει δημόσια περιουσία, έχουν φέρει και έχουν υπερψηφίσει όλα τα αντιλαϊκά και αντεθνικά νομοσχέδια, φέρουν δε ακεραίως την ευθύνη για τις καταστροφές και τους δεκάδες θανάτους στη Μάνδρα και στο Μάτι, γεγονότα που συνεκλόνισαν την παγκόσμια γνώμη. Και όμως, συνεχίζουν ακάθεκτοι να κουνούν τα δάχτυλο και να παριστάνουν τους υπεράνω, προσπαθώντας εντέχνως μέσα από λεκτικά παιχνίδια και λεονταρισμούς να αποποιηθούν των ευθυνών τους.

Αν εξαιρέσουμε λοιπόν τα απανωτά ορθογραφικά και συντακτικά λάθη των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ (οι οποίοι φροντίζουν σχολαστικώς να μας υπενθυμίζουν για την αγραμματοσύνη τους) και συγκεκριμένα του πρωθυπουργού που παραπέμπει απευθείας στο ρόλο του συμπαθούς αμόρφωτου χωριάτη που υπεδύθη σε δημοφιλή σειρά προ ετών ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης,) ήρθε τώρα ο Τσίπρας και μετά το «πλατιά απεύθυνση», μίλησε για «τυμβωθηρία»(!), θέλοντας μάλλον να υποβαθμίσει την κριτική που ασκήθηκε στο συριζο – ασκέρι σχετικώς με τη επικοινωνιακή διαχείριση αλλά και επιχειρησιακή αντιμετώπιση της τραγωδίας στο Μάτι.

Προφανώς η έλλειψη «τσίπας» είναι κάτι χαρακτηριστικό τους, αφού προτιμούν να υψώνουν τους τόνους και να προκαλούν το δημόσιο αίσθημα από το να σιωπούν για τις αμέλειες, τις εγκληματικές παραλείψεις τους και την ανικανότητά τους.

Γιώργος Σύρος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/peri-tumbwthhrias#ixzz5l4A2rvCS

Exit mobile version