Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Περιοδεία Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο και παρουσίαση υποψηφίων Π.Ε. Λακωνίας

Περιοδεία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Τζεμπετζή Δημήτρη, μαζί με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Λακωνίας σε Αρεόπολη, Γύθειο, Σπάρτη.

Μετά το τέλος της περιοδείας, ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων στα γραφεία της Τ.Ο. Σπάρτης. Το παρόν έδωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Κωνσταντίνου Αθανάσιος, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Γιαννόγκωνας Μιχάλης καθώς και ο γραμματέας της Τ.Ο. Μάνης Μπουτεράκος Βασίλης.

Οι υποψήφιοι της Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο είναι: Αγγελόπουλος Δαμιανός, Βλαχοπανάγος Πολυζώης, Βουλουμάνου Σταματία, Θεοδωρακάκος Χρήστος, Κατράκης Χρήστος, Κοκκονός Ηλίας, Κουράκος Αθανάσιος, Μαυρούτσου Ουρανία, Πάτα Αικατερίνη.

Όλοι οι ομιλητές ανέλυσαν λεπτομερώς το πρόγραμμα για την Πελοπόννησο και δέχτηκαν ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για την εγκληματικότητα, την ανεργία, την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα δύο νοσοκομεία της Σπάρτης και τον κίνδυνο απομάκρυνσης των πανεπιστημιακών σχολών από την πόλη.

Τέλος ο συναγωνιστής Κωνσταντίνου, αναφέρθηκε στο τι σκοπεύει να κάνει η Χρυσή Αυγή στην ευρωβουλή, ώστε όλοι να μάθουν ότι υπάρχουν πραγματικοί Έλληνες Εθνικιστές που θέλουν μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Εθνικιστική Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/periodeia-ellhnikhs-aughs-gia-thn-peloponnhso-kai-parousiash-upopshfiwn-p.e#ixzz5l5Qbjx6n

Exit mobile version