Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επικεφαλής ευρωψηφοδελτίου ΝΔ – Μεϊμαράκης: Τιμητική για την χώρα η πρόταση υποψηφιότητας Τσίπρα για Νόμπελ!

Επικεφαλής ευρωψηφοδελτίου ΝΔ – Μεϊμαράκης: Τιμητική για την χώρα η πρόταση υποψηφιότητας Τσίπρα για Νόμπελ!

Τέλος δεν έχει ο διασυρμός της Νέας Δημοκρατίας από τα ίδια τα μεγαλοστελέχη της, τα οποία όποτε ανοίγουν το στόμα τους γκρεμίζουν τις προσπάθειες των επικοινωνιολόγων του Μητσοτάκη να φτιάξουν ένα «αντι-Σύριζα αφήγημα», εν όψει των πολλαπλών εκλογών.

Έτσι, μετά τον Καιρίδη που είπε πολλά και αντεθνικά, αποδεικνύοντας εν τοις πράγμασι ότι Σύριζα και ΝΔ είναι στην πραγματικότητα ένα ενιαίο κόμμα, έρχεται κι ο Μεϊμαράκης, ο οποίος σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ έδωσε ουσιαστικά τα συγχαρητήριά του στον Τσίπρα για την «Συμφωνία των Πρεσπών».

Συγκεκριμένα, ο Μεϊμαράκης σε ερώτηση που του έγινε για την πρόταση να απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης στον Αλέξη Τσίπρα και τον Ζόραν Ζάεφ, ο Β. Μεϊμαράκης σημείωσε πως «η πρόταση υποψηφιότητας για το Νόμπελ Ειρήνης στον οποιοδήποτε Έλληνα πρωθυπουργό αναμφίβολα είναι τιμητική για τη χώρα».

Θα έπρεπε να γνωρίζει ο Μεϊμαράκης πως το συγκεκριμένο βραβείο διαχρονικά δίδεται για εξυπηρέτηση συμφερόντων και δεν έχει απολύτως κανένα νόημα έξω από αυτό το πλαίσιο. Συνεπώς, ουδεμία τιμή περιποιείται για την χώρα από αυτή την πρόταση, πέραν από ενθύμηση της προδοσίας των Πρεσπών.

Ψιλά γράμματα, όμως, για τους μετέχοντες στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, οι οποίοι με το ζόρι αντιπολιτεύονται τον Σύριζα, αφού επί της ουσίας συμφωνούν πλήρως με τις θέσεις του και ενίοτε τις υπερψηφίζουν κιόλας, όπως έκαναν για το Τζαμί, το Σύμφωνο Συμβίωσης, το Μνημόνιο της αριστεράς και άλλα πολλά.

Αυτή είναι η αντεθνική Νέα Δημοκρατία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epikefalhs-eurwpshfodeltiou-nd-meimarakhs-timhtikh-gia-thn-chwra-h-protash#ixzz5l5Qt8BTs

Exit mobile version