Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοσμοσυρροή στην παρουσίαση της Ελληνικής Αυγής για την Αττική για την Π.Ε. Νήσων

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στην κεντρική παραλία της Σαλαμίνας πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Ελληνικής Αυγής για την Αττική για την Π.Ε. Νήσων. 

Πλήθος φίλων της Χρυσής Αυγής συνέρρευσαν από νωρίς για να ακούσουν την μοναδική φωνή αλήθειας βγαλμένη από ανθρώπους που για τις Ιδέες τους και τον κρυστάλλινο λόγο τους δεν φοβήθηκαν ούτε τις σφαίρες, ούτε τις φυλακές!

Επίσης, στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο υποψήφιος Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Μεταξάς Σωτήρης και ο υποψήφιος Δήμαρχος Περάματος Κυριτσόπουλος Χρήστος.

Τον κύκλο των ομιλιών άνοιξε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος για την Π.Ε. Νήσων Δημήτρης Λιάτης υποσχόμενος διαρκή αγώνα για την κάθαρση της τοπικής αυτοδιοίκησης

Στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Μουλιανάκης Περικλής ο οποίος τόνισε ότι μετά τα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών οι που χαλκεύουν την πρόθεση του Λαού για κάθαρση με την ψήφο τους στην μοναδική φωνή της αλήθειας θα προσπαθήσουν να εξηγήσουν τα ανεξήγητα για μια φορά ακόμη φορά.

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Νήσων Παπαδημητρίου Μιχάλης σημείωσε ότι μία ισχυρή εθνικιστική παρουσία στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής θα είναι η λύτρωση για τα χρόνια προβλήματα της Σαλαμίνας καθώς και των υπόλοιπων περιοχών που για ψηφοθηρικούς λόγους εδώ και τέσσερις μήνες είναι ένα τεράστιο εργοτάξιο.

Ο βουλευτής Ά Πειραιά Κούζηλος Νικόλαος υπενθύμισε πως οι προηγούμενες εκλογές συντονίστηκαν από ένα καρτοτηλέφωνο στον Κορυδαλλό και τόνισε πως στις ερχόμενες τα εκλογικά αποτελέσματα θα είναι σαφώς καλύτερα.

Ακολούθως ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και βουλευτής Β΄ Πειραιώς Γιάννης Λαγός κατακεραύνωσε τις προηγούμενες Περιφερειακές αρχές ότι θα πρέπει να λογοδοτήσουν στον Ελληνικό Λαό την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος που εκτός μηδενικού έργου που επέδειξαν, άφησαν εκατοντάδες συμπολίτες στο έλεος της πυρκαγιάς στο Μάτι και των πλημμυρών στην Μάνδρα αποδεικνύοντας πως εκτός από ανίκανοι είναι και επικίνδυνοι.

Τελευταίος ομιλητής ήταν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Ηλίας Παναγιώταρος δηλώνοντας αισιόδοξος για τα εκλογικά αποτελέσματα που θα πάρει η Ελληνική Αυγή και στην συνέχεια αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού που ηγείται. Ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις κινήσεις που θα γίνουν στο χρόνιο πρόβλημα της διαχείρισης των σκουπιδιών, για την προτεραιότητα των Ελλήνων σε υπηρεσίες και κοινωνικά επιδόματα καθώς και για το πρόβλημα της υπογεννητικότητας που μαστίζει το Ελληνικό Έθνος. Παράλληλα τόνισε πως η Ελληνική Αυγή θα επανεξετάσει σε βάθος χρόνου όλες τις αμαρτωλές συμβάσεις που έχει συνάψει η περιφέρεια.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kosmosurroh-sthn-parousiash-ths-ellhnikhs-aughs-gia-thn-attikh-gia-thn-p.e#ixzz5l644JMiX

Exit mobile version