Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Ούτε στην Κατερίνη ούτε πουθενά! Οι προδότες που έδωσαν εθνική υπόσταση στους κομιτατζήδες είναι ανεπιθύμητοι παντού. Οι συριζαίοι που χάρισαν 2.500 χιλιάδες χρόνια ιστορίας στους αλβανοβούλγαρους δεν θα μείνουν ατιμώρητοι, όπως δεν θα μείνουν ατιμώρητοι και οι “πατριώτες” της ΝΔ που τους έκαναν πλάτες και διατρανώνουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν ότι θα τηρήσουν την προδοτική συμφωνία. Για άλλη μια φορά σύσσωμο το πολιτικό σύστημα αγνοεί την πλειοψηφία και σαν πουλημένο και εξαρτώμενο που είναι φροντίζει υπέρ ξένων συμφερόντων. Ευτυχώς όμως για μας έχουμε πλέον επιλογή να σταθούμε απέναντί τους και να τους πολεμήσουμε με την Χρυσή Αυγή. Στις επόμενες εκλογές θα τρίβουν τα μάτια τους οι προδότες.

Ξενοφών Ι.

Η δύναμη της Ιδέας σε έναν κόσμο ερειπίων – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Με το έτσι θέλω αποκλείουν το τρίτο κόμμα της Ελλάδας από τον δημόσιο διάλογο και αυτό το ονομάζουν δημοκρατία. Επειδή γυρίζει ο τροχός μήπως θα έπρεπε να το καλοσκεφτούν διότι σε μια αντίστοιχη περίπτωση στο κοντινό μέλλον όλα τα κανάλια μπορεί να παίζουν μόνο Χρυσή Αυγή και να αποκλείουν τους υπολοίπους. Ότι δίνεις παίρνεις σε αυτή την ζωή και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το αύριο εκτός από το ότι θα είναι διαφορετικό από το σήμερα. Μαζί σας παιδιά, είστε η μοναδική ελπίδα της Ελλάδας.

Ιουλία Κ.

Άγριο γιουχάρισμα στους υποψήφιους Ευρωβουλευτές του Σύριζα στην Κατερίνη – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σαλβίνι στην Ιταλία δείχνει τον δρόμο. Ξεκίνησε με ένα ποσοστό και η δημοτικότητά του έχει σχεδόν διπλασιαστεί. Η συνταγή πολύ απλή. Άκουσε την καρδιά των Ιταλών και έγινε αυτός ο εκφραστής τους, αυτό που κάνει και η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα. Η λιτότητα της ΕΕ ενάντια στα κράτη του νότου, η λαθρομετανάστευση την οποία πάλι επωμίζονται τα κράτη του νότου και η επιβολή πολιτικών που συρρικνώνουν τις εθνικές οικονομίες των κρατών μελών προς όφελος των λίγων και των ισχυρών όπως είναι η Γερμανία, η Γαλλία, η Ολλανδία κλπ έχουν ανοίξει τα μάτια στους Ευρωπαίους ψηφοφόρους και τους έχουν δώσει το κίνητρο να στηρίξουν τα πατριωτικά-εθνικιστικά κόμματα. Η Ευρώπη αλλάζει και αυτή την φορά προς την σωστή κατεύθυνση. Η μάχη θα είναι κυριολεκτικά εναντίων όλων και δεν υπάρχει η πολυτέλεια της απάθειας και της ανοχής. Η τελευταία γραμμή άμυνας, η πρώτη γραμμή αντεπίθεσης για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη!

Κ. Δ.

Εμείς και αυτοί

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-15-apriliou-2019#ixzz5l6oK9HCp

Exit mobile version