Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πού είναι οι 45 βουλευτές της ΝΔ που είχαν ζητήσει την δίωξη του Φίλη για άρνηση της Ποντιακής Γενοκτονίας; Πάθανε… αφωνία για τον Καιρίδη;

Οι δηλώσεις του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Καιρίδη, ο οποίος ουσιαστικά αμφισβήτησε την Γενοκτονία των Ποντίων, είναι αναμενόμενο να έχουν προξενήσει αγανάκτηση και οργή σε κάθε σκεπτόμενο Έλληνα.

«Αμφισβητεί ευθέως τη γενοκτονία των Ελλήνων της Ανατολής από τους Τούρκους, προσβάλλει την ελληνική Ιστορία και τους εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς, θύματα της γενοκτονίας, καθώς και τους απογόνους τους και το σύνολο του ελληνικού λαού. Επειδή οι δηλώσεις του, που προκαλούν αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη, προσβάλλουν τον Ποντιακό, Μικρασιατικό και Θρακικό Ελληνισμό, αλλά και όλους τους Έλληνες πολίτες, ζητούμε αν τις ασπάζεστε και εσείς να το δηλώσετε ευθαρσώς και ξεκάθαρα στον ελληνικό λαό».

Το απόσπασμα που διαβάσατε δεν είναι από την επιστολή διαμαρτυρίας των Ποντιακών Οργανώσεων για τις απαράδεκτες δηλώσεις του Καιρίδη, αν και άνετα θα μπορούσαν να είναι. Αποτελούν αποσπάσματα από επιστολή που έστειλαν στον Αλέξη Τσίπρα (στις αρχές Νοεμβρίου 2015) 45 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, όταν ζητούσαν την αποπομπή του Νίκου Φίλη από την θέση του υπουργού Παιδείας, μετά τις προσβλητικές δηλώσεις του για την Γενοκτονία των Ποντίων.

Οι 45 βουλευτές της ΝΔ, που… αγανάκτησαν με το ανθελληνικό παραλήρημα του Φίλη, τι έκαναν με τις ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ σε περιεχόμενο δηλώσεις του Καιρίδη; Ζήτησαν την «αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη» του νέου αρνητή της Ποντιακής Γενοκτονίας; Απαίτησαν, έστω, την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ; Όχι, και στις δύο περιπτώσεις, επιβεβαιώνοντας με τον χειρότερο, ελεεινότερο και γλοιωδέστερο τρόπο το περιεχόμενο της γνωστής ρήσης «ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο κάθε απατεώνα».

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ απ’ αυτούς δεν είχε τον στοιχειώδη ανδρισμό και την ανάλογη ευθιξία να ζητήσει είτε την ποινική δίωξη του Καιρίδη είτε την άμεση αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος. Αυτή είναι η αληθινή φύση της πατριδοκάπηλης ΝΔ, κάτι που πρέπει να έχει κατά νου κάθε Έλληνας Πατριώτης στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε επίσης: Διαψεύστηκαν τα «γαλάζια παπαγαλάκια»: Κανονικά παρουσιάστηκε ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ ο Καιρίδης!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pou-einai-oi-45-bouleutes-ths-nd-pou-eichan-zhthsei-thn-diwjh-tou-filh-gia#ixzz5lA3JB9EN

Exit mobile version