Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Είδα με έκπληξη επίσημο χιουμοριστικό βίντεο της ΕΛΑΣ που αναφερόταν στην οδική ασφάλεια. Οφείλω να ομολογήσω ότι εξοργίστηκα! Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στις γειτονιές μας, έχουμε κάνει τα σπίτια μας φρούρια και παρ’ όλα αυτά μας σκοτώνουν μέσα σε αυτά παράνομοι αλλοδαποί που εκ θαύματος κυκλοφορούν ελεύθεροι. Για να μην αναφέρω τους βαρυποινίτες με τις αδειούλες και τις αποφυλακίσεις. Η αστυνομία καλό είναι να ασχοληθεί με τον κοσμάκη που είναι στο έλεος του Θεού και ας αφήσουν τα βιντεάκια και την πλάκα με τον πόνο μας. Εννοείται πως για όλη αυτή την κατάντια φταίει πρωτίστως η πολιτική ηγεσία και μετά τα κομματόσκυλα με τα γαλόνια.

Ν.Τ.

Tweet Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για τις ανθελληνικές απόψεις του Καιρίδη

Είχαμε τον Φίλη του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα έχουμε και τον Καιρίδη της ΝΔ. “Οι πόντιοι δεν σφαγιάσθηκαν, η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική, οι Έλληνες είναι τεχνητό έθνος σαν τους… μακεντόνσκι” και πάει λέγοντας. Αυτοί είναι οι νεοδημοκράτες, “προοδευτικοί” και “τεχνοκράτες”, προσκυνημένοι που κρύβονται πίσω από τα φουστάνια της αριστεράς. Ανθέλληνες παραμορφωμένοι που πουλάνε και την μάνα τους για την καρέκλα της εξουσίας. Ας μην ξεγελιούνται με την “πατριωτική” ρητορική της Νέας Δημοκρατίας οι αγνοί Έλληνες πατριώτες, διότι αν δουν πίσω από τις λέξεις κρύβονται οι πολιτικές της παγκοσμιοποίησης και των διεθνιστών. Από την εποχή του “η Κύπρος κείται μακράν” μέχρι το “Η Μακεδονία είναι Ελληνική” οι νεοδημοκράτες πάντα εκμεταλλευόντουσαν τον έμφυτο πατριωτισμό των ψηφοφόρων. Τους πήραμε είδηση όμως, αν και αργά και θα τους μαυρίσουμε κανονικότατα. Χρυσή Αυγή και ξερό ψωμί!

Κ. Π.

Γ. Γερμενής: “Ξεπουλήσατε την Μακεδονία, στις βραχονησίδες θα κολλήσετε;” ΒΙΝΤΕΟ

Εγκληματικότητα παντού και όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα αγριεύουν. Το απογοητευτικό σε όλο αυτό είναι ότι οι πολιτικάντηδες αντί να ενισχύσουν τα μέτρα αστυνόμευσης και τις δικονομικές διαδικασίες, αποφυλακίζουν ποινικούς λόγω πληρότητας των φυλακών και αποσπούν ακόμα περισσότερους αστυνομικούς για τις προσωπικές φυλάξεις των πολιτικών και των “επιχειρηματιών”. Εταιρεία σεκιούριτι η αστυνομία! Εμείς οι πτωχοί, άοπλοι και αβοήθητοι απέναντι στις ορδές των εγκληματιών. Δεν πάει άλλο! Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Ελένη Ρ.

Η Σημαία στο Μπαλκόνι! Μια έρευνα για την απάντηση των Ελλήνων στις αντεθνικές πολιτικές Σύριζα – ΝΔ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-16-apriliou-2019#ixzz5lF3pedCv

Exit mobile version