Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε άδεια αίθουσα μίλησε στο Ηράκλειο σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ η Κουντουρά

Σε άδεια αίθουσα μίλησε στο Ηράκλειο σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ η Κουντουρά

Ακόμη και όταν δεν αποδοκιμάζονται οι συριζαίοι από τον Ελληνικό Λαό για τα έργα και τις ημέρες της κυβερνητικής θητείας τους, φροντίζουν στις συγκεντρώσεις τους να δικαιώνουν την έκφραση «τρεις κι ο κούκος».

Το τελευταίο θύμα αυτού του εξευτελισμού ήταν η μεταγραφήσασα από τους ΑΝΕΛ Έλενα Κουντουρά, καθώς ούτε 50 άτομα δεν κατάφερε να μαζέψει η υπουργός Τουρισμού στο Ηράκλειο πριν από λίγο στο ξενοδοχείο Ατλαντίς. Είναι ενδεικτικό ότι αν υπολογίσεις την προσωπική της φρουρά, τους συνεργάτες της, τα τοπικά στελέχη της Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ, τον Περιφερειάρχη, τον Διευθυντή  του ξενοδοχείου, και τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, μάλλον μιλάμε για μονοψήφιο αριθμό θεατών…

Το κλίμα ήδη δεν ήταν καλό από το πρωί στις κατ’ ιδίαν επαφές της, όμως αυτό ήταν μάλλον η κορυφή στο παγόβουνο.

Η εκδήλωση μετατράπηκε σε «βατερλώ», παρά το γεγονός ότι και σε, θεωρητικά, προνομιακή περιοχή για το ΣΎΡΙΖΑ γινόταν η εκδήλωση, και στην καρδιά της τουριστικής βιομηχανίας απευθυνόταν η κυρία Κουντουρά. Ο προβληματισμός στους κόλπους του κόμματος ήταν έκδηλος μετά την εκδήλωση.

Μια ακόμη λαϊκή έκφραση, το «αραιά-αραιά, να φαινόμαστε καμιά 40αριά…», ταιριάζει κι αυτή «γάντι» στο προεκλογικό φιάσκο της Κουντουρά και του ΣΥΡΙΖΑ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-adeia-aithousa-milhse-sto-hrakleio-se-ekdhlwsh-tou-suriza-h-kountoura#ixzz5lFsEcB83

Exit mobile version