Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αυτός είναι ο Ιμάμης που διόρισε ο Σόρος στο τζαμί του Βοτανικού

Αυτός είναι ο Ιμάμης που διόρισε ο Σόρος στο τζαμί του Βοτανικού

Το τέμενος του Βοτανικού ήταν ένα από τα σημεία που ένωσαν όλο το λεγόμενο «συνταγματικό τόξο», από τους ΑΝΕΛ και τη ΝΔ, μέχρι τον Σύριζα και το ΚΚ€, που ψήφιζαν διαδοχικά από το 2010 για την ανέγερσή του.

Το τέμενος του Βοτανικού, επίσης, ήταν ένα έργο για την επίτευξη του οποίου ενώθηκαν οι μεγαλύτεροι εργολάβοι της χώρας, ήτοι οι κατασκευαστικές εταιρείες Intrakat, Άκτωρ, ΓΕΚ Τέρνα και J&P Άβαξ.

Είναι σαφές ότι το τζαμί αποτέλεσε μία δομή, η οποία ένωσε τα κόμματα της αμαρτίας και τους μεγαλοεργολάβους, δεν θα μπορούσε να έχει πιο ταιριαστή διοίκηση από αυτή του μεγάλου αφεντικού, ήτοι του γνωστού πλουτοκράτη George Soros, ο οποίος διόρισε τον επικεφαλής ιμάμη.

Ο λόγος για τον Μοχάμεντ Ζακί, τον οποίο σήμερα παρουσίασε και επισήμως σε συνέντευξή του ο γενικός γραμμα­τέας Θρησκευμάτων του υπουργείου Παιδείας Γιώργος Καλαντζής.

Θυμίζουμε τι είχαμε γράψει προ ημερών για το ζήτημα:

Αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι το θράσος τους και η λειψανδρία του συστήματος εξουσίας τους, αφού μας μεταφέρουν τα ρεπορτάζ, επικεφαλής ιμάμης του τεμένους στον Βοτανικό θα τεθεί ένας άνθρωπος του Τζορτζ Σόρος.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Ζακί Μοχάμετ, ο οποίος είναι μαροκινός και σύμφωνα με τις πληροφορίες των ΜΜΕ «χαίρει της αποδοχής μεγάλης μερίδας Αράβων». Ο συγκεκριμένος Μαροκινός, όπως διαπιστώσαμε είναι εκπρόσωπος του Συλλόγου Μαροκινής Κοινότητας στην Ελλάδα και έχει λάβει μέρος σε δεκάδες «αντιρατσιστικές» εκδηλώσεις παρακρατικών και συριζαίων.

Επιπλέον των παραπάνω, ο Σύλλογος τον οποίο εκπροσωπεί αποτελεί μέρος του «Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών», το οποίο δηλώνει στην ιστοσελίδα του ως χορηγό το Open Society Foundation του γνωστού πλουτοκράτη George Soros.

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/autos-einai-o-imamhs-pou-diorise-o-soros-sto-tzami-tou-botanikou#ixzz5lGJ8FTqX

Exit mobile version