Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ύβρεις Καιρίδη για όσους αντιδρούν στις εθνομηδενιστικές δηλώσεις του: Τους αποκαλεί «αποφύσεις του ΣΥΡΙΖΑ στα δεξιά»!

Σε σχεδόν καθημερινή βάση βγαίνουν τα διάφορα «μαργαριτάρια» εθνομηδενιστικού περιεχομένου που κατά καιρούς έχει ξεστομίσει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης. Σε όλο αυτό το διάστημα σε καμία περίπτωση δεν ζήτησε συγγνώμη για τις άθλιες θέσεις του, αλλά χρησιμοποίησε την κλασική έκφραση «παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου», κάτι βεβαίως που ισοδυναμεί με το εξίσου κλασικό «δεν είναι αυτό που νομίζεις»… Το θράσος, όμως, δεν λείπει από τον Καιρίδη, καθώς σε άρθρο του στην κυριακάτικη «Καθημερινή» έγραψε, αναφερόμενος στο ζήτημα που προέκυψε με την υποψηφιότητά του, τα εξής:

«Έχω γίνει στόχος μιας συντονισμένης επίθεσης από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ και των αποφύσεών του στα δεξιά. Η στοχοποίησή μου αποδεικνύει πως ο λαϊκισμός, ασχέτως του όποιου περιεχομένου του, έχει μια κοινή βάση: τη μυθοπλασία και τον ανορθολογισμό»

Όλοι όσοι αγανακτούν και αηδιάζουν με τις… εξυπνάδες του Καιρίδη για τους «Μακεντόνσκι», «τα παιδιά των οθωμανών» και την άρνηση της Γενοκτονίας των Ποντίων και άλλα παρόμοια λεκτικά «κατορθώματα» είναι… «αποφύσεις του ΣΥΡΙΖΑ από τα δεξιά»! Είναι ολοφάνερο ότι ο Καιρίδης δεν έχει το ελάχιστο θάρρος που απαιτείται για να ζητήσει μια συγγνώμη για τα λεγόμενά του ή έστω να πει «αυτές είναι οι απόψεις μου και σε όποιον αρέσουν». Και βεβαίως, και στις δύο περιπτώσεις όφειλε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ευρωψηφοδέλτιο, αφού η ΝΔ δεν το έκανε από μόνη της.

Και γιατί να το κάνει η ΝΔ, άλλωστε; Ούτε αμφισβήτησε «τους αγώνες της αριστεράς» ο Καιρίδης, ούτε έκανε δηλώσεις «εθνικιστικές», «ρατσιστικές», «σεξιστικές», «ομοφοβικές». Επανερχόμενοι στον Καιρίδη, ασφαλώς και οι χαρακτηρισμοί στους Έλληνες Πατριώτες που αντιδρούν στις απαράδεκτες δηλώσεις του, τους οποίους αποκαλεί «δεξιές αποφύσεις» του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούν ύβρεις πρώτου μεγέθους και δείχνουν όχι μόνο το δικό του πολιτικό πνεύμα, αλλά και του κόμματος που τον «μάζεψε» στα ψηφοδέλτιά του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ubreis-kairidh-gia-osous-antidroun-stis-ethnomhdenistikes-dhlwseis-tou.-tou#ixzz5lGJltr7a

Exit mobile version