Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο αμόρφωτος Τσίπρας και τα… διάτρητα επιχειρήματά του

Ασφαλώς και ΔΕΝ αποτελεί είδηση ότι ο Τσίπρας προέβη σε νέες λεκτικές γκάφες στην τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε το απόγευμα της Δευτέρας. Αμόρφωτος και αστοιχείωτος είναι, οπότε ήταν απλώς θέμα χρόνου για να πραγματοποιηθεί το νέο… επίτευγμά του.

Ο Τσίπρας, λοιπόν, κατά την χθεσινή του τηλεοπτική συνέντευξη στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, αναφερόμενος στην υπόθεση του Μανώλη Πετσίτη και θέλοντας να πει ότι είναι ανοιχτός και αυτός και το κόμμα του σε κάθε έλεγχο, είπε «είμαστε ανοιχτοί, διάτρητοι να έρθουν όλοι να δουν τους λογαριασμούς μας, να δουν το πώς ζούμε πού βρισκόμαστε, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα».

Ένας αγράμματος όπως ο Τσίπρας δεν μπορεί να αντιληφθεί την τεράστια διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις έννοιες «ανοιχτοί» και «διάτρητοι», γι’ αυτό και τις έβαλε δίπλα-δίπλα, σαν να έχουν το ίδιο νοηματικό περιεχόμενο. Συν τοις άλλοις, ένα από τα προβλήματα των τηλεοπτικών συνεντεύξεων είναι ότι δεν έχεις μπροστά το έτοιμο γραπτό που σου ετοιμάζουν για την ομιλία οι λογογράφοι σου, με αποτέλεσμα την… «εκτόξευση» τέτοιου είδους «μαργαριταριών».

Το αγράμματος και το αμόρφωτος στον Τσίπρα είναι μειονεκτήματα που θα μπορούσαν πιθανόν και να συγχωρηθούν. Το να είναι, όμως, προδότης, ψεύτης και αλαζόνας αποτελούν καταστάσεις εντελώς ασυγχώρητες. Δυστυχώς, για τον Τσίπρα, αυτόν τον σύγχρονο Εφιάλτη του Ελληνισμού, όλα τα επιχειρήματά του είναι… διάτρητα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-amorfwtos-tsipras-kai-ta-diatrhta-epicheirhmata-tou#ixzz5lHkDuw5N

Exit mobile version