Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γ. Σαχινίδης σε ΣΥΡΙΖΑ: Ξεπουλάτε την δημόσια περιουσία με βρώμικες μεθόδους! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Συναγωνιστής Γιάννης Σαχινίδης ξεκίνησε την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής αναφερόμενος στο τραγικό περιστατικό της καταστροφής της Παναγίας των Παρισίων ενώ στην συνέχεια επικεντρώθηκε στην ανάλυση του δήθεν αναπτυξιακού νομοσχεδίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Βουλευτής Πέλλας τόνισε ότι τόσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και για την αντιπολίτευση, την ΝΔ η ανάπτυξη ισούται με το ξεπούλημα των βασικών υποδομών και της περιουσίας του Ελληνικού Λαού. Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών φρόντισαν για την διάσωση των τραπεζών, όχι για την διάσωση του Λαού, ο οποίος έχει οδηγηθεί στην φτώχεια και την ταπείνωση.

Πέραν όμως των οικονομικών ζητημάτων, ο Γιάννης Σαχινίδης μίλησε για την γραφειοκρατία αλλά και την τακτοποίηση υμετέρων στην τοπική αυτοδιοίκηση, αναφέροντας μάλιστα ως παράδειγμα την υπόθεση του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Δραγασάκη, στου οποίου την οικία στα Μέγαρα σταματάει, εντελώς τυχαία, η ασφαλτόστρωση του δρόμου.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/g.-sachinidhs-se-suriza-jepoulate-thn-dhmosia-periousia-me-brwmikes-methodo#ixzz5lHozayKU

Exit mobile version