Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Όλοι ενάντια στην Χρυσή Αυγή. Όλοι αυτοί οι βολεμένοι που τόσα χρόνια τους τάιζαν τα κρατικά ταμεία και τα χρεοκόπησαν μιλούν για την Χρυσή Αυγή που δεν χρωστά και δεν έχει κλέψει ούτε ένα ευρώ. Φωνάζουν οι κλέφτες για να φύγουν οι νοικοκυραίοι. Έχουν κάνει οι κλεφταράδες το άσπρο μαύρο και μας διώκουν από πάνω! Τα κοράκια με τα κοστούμια και τα μηδενικά ένσημα που παρασιτούν εις βάρος του κοινωνικού συνόλου όσο και να κράζουν δεν τα φοβόμαστε. Θα μας βρουν μπροστά τους! Χρυσή Αυγή με νύχια και με δόντια!

Κ.Ρ.

Σε άδεια αίθουσα μίλησε στο Ηράκλειο σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ η Κουντουρά

Τους ενοχλεί η δημοκρατία αν δεν επιλέγεις αυτό που τους αρέσει και τους βολεύει. Τους ενοχλεί αν δεν προσκυνάς το χρήμα τους και τις “διευκολύνσεις” τους. Έχουν μάθει όλα να είναι στο πιάτο και στο χέρι τους. Νομίζουν ότι όλα τους ανήκουν και όπως εύκολα και αβίαστα τσαλαπατούν τις ζωές των άλλων ότι δεν θα αντιδράσει κανείς. Τέλειωσε η εποχή της απάθειας και της ανοχής. Χρεοκόπησαν και πρόδωσαν την Ελλάδα και θα τιμωρηθούν. Δεν θα τους χαριστούμε και δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε βήμα πίσω. Η Ελλάδα θα νικήσει!

Λ.Ι.

Εκδήλωση Χρυσής Αυγής για Ευρωεκλογές στην Πτολεμαΐδα – Παρουσίαση “Ελληνικής Αυγής για την Δυτική Μακεδονία”: Σάββατο 20/4, 20:00

Τους φτιάξαμε τζαμί θα τους πληρώνουμε και τον ιμάμη, θα τους ταίζουμε, θα τους ποτίζουμε, θα τους σπιτώνουμε και μια μέρα θα ξυπνήσουμε σκλάβοι των μωαμεθανών σαν να μην πέρασε μια μέρα από την εποχή της τουρκοκρατίας! Μας πάνε πεντακόσια χρόνια πίσω στην κυριολεξία. Αυτή είναι η σημερινή Ελλάδα που δυστυχώς προσκυνά όχι μόνο τους τούρκους, αλλά και τους σκοπιανούς, τους αλβανούς, τους γερμανούς, τους αμερικάνους και τον κάθε ένα. Εθνική υπερηφάνεια μηδενική. Δεν είναι αυτούς ο προορισμός του Έλληνα. Η Ελλάδα πρέπει να λάμψει ξανά και να σταθεί στα πόδια της. Μόνο έτσι θα υπάρχει ελπίδα για τον κόσμο όλο.

Τάσος Τ.

Συνέντευξη υποψήφιου Ευρωβουλευτή Χρυσής Αυγής, Αθανάσιου Κωνσταντίνου στο Ράδιο 1d – Ηχητικό

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-17-apriliou-2019#ixzz5lISrrDz4

Exit mobile version