Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρήστος Χατζησάββας: Προεκλογικό παραμύθι του ΣΥΡΙΖΑ οι απαιτήσεις των γερμανικών οφειλών – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Επίθεση στο υποκριτικό “συνταγματικό τόξο” εξαπέλυσε ο Βουλευτής Κιλκίς, Χρήστος Χατζησάββας κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια για τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Αρχικά σημείωσε πως εδώ και 70 χρόνια ακούμε μόνο ευχές και προσχηματικές κορώνες για απαιτήσεις αποζημιώσεων και κατοχικού δανείου από όλες τις κυβερνήσεις αριστερές, κεντρώες και δεξιές.

Στην συνέχεια αποκάλυψε πως βουλευτής του γερμανικού Κοινοβούλιο κατέθεσε ερώτηση για την πορεία του αιτήματος καταβολής των οφειλών προς την Ελλάδα για να πάρει την απάντηση πως δεν υπάρχει τέτοιο αίτημα από ελληνικής πλευράς.

Τέλος, ο Συναγωνιστής Χατζησάββας τόνισε πως η Ελλάδα υπέστη τεράστιες απώλειες στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ήταν με την πλευρά των νικητών, αλλά έχασε την Β. Ήπειρο και αργότερα την Κύπρο.

Την ώρα της μοιρασιάς των νικητών οι σύμμαχοι ενέπλεξαν την Πατρίδα μας σε νέο πόλεμο εναντίον των μπολσεβίκων του ΚΚΕ έως και το 1949 για να μείνει Ελληνική η Μακεδονία και η Βόρειος Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrhstos-chatzhsabbas-proeklogiko-paramuthi-tou-suriza-oi-apaithseis-twn-ge#ixzz5lNLD0jW6

Exit mobile version