Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΝΔ, Πασόκ, Ποτάμι και Κύπριοι ευρωβουλευτές απέρριψαν ψήφισμα για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων!

ΝΔ, Πασόκ, Ποτάμι και Κύπριοι ευρωβουλευτές απέρριψαν ψήφισμα για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων!

Οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής υπερψήφισαν για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων από το Ευρωκοινοβούλιο

Τον ανθελληνισμό τους επέδειξαν για ακόμη μια φορά οι εκπρόσωποι του “συνταγματικού τόξου” στο Ευρωκοινοβούλιο. Στη συνεδρίαση της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο τη Δευτέρα 15 Απριλίου ετέθη σε ψηφοφορία η πρόταση να προστεθεί στην Ημερήσια Διάταξη Δήλωση της Κομισιόν με θέμα «Αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, που έλαβε χώρα το διάστημα 1914-1923» και να εκδοθεί ψήφισμα με ονομαστική ψηφοφορία.

Το Λαϊκό Κόμμα, ο Μάνφερντ Βέμπερ και οι Σοσιαλιστές καταψήφισαν την πρόταση, ενώ από τα ελληνικά κόμματα η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι απουσίαζαν!

Υπέρ της πρότασης ψήφισαν οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιώργος Επιτήδειος και Λάμπρος Φουντούλης. Συγκεντρωτικά, 79 ψήφισαν υπέρ της πρότασης και 199 κατά, ενώ καταγράφηκαν και 18 αποχές.

ΕΛΑΜ: Απουσίαζαν οι Κύπριοι ευρωβουλευτές στο ψήφισμα αναγνώρισης της Ποντιακής Γενοκτονίας

Το πόσο παραγωγικό είναι το έργο τους στην Ευρωβουλή απέδειξαν για μία ακόμη φορά οι Κύπριοι Ευρωβουλευτές. Έλληνας ευρωβουλευτής κατέθεσε ψήφισμα στο Ευρωκοινοβούλιο, που αφορούσε την Αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Εντούτοις, το ψήφισμα αυτό απορρίφθηκε από 199 Ευρωβουλευτές έναντι 79 θετικών ψήφων και 18 αποχών. Αvησυχητικό είναι το γεγονός πως και οι 6 Κύπριοι Ευρωβουλευτές απουσίαζαν από τη συγκεκριμένη συνεδρία, αφού προφανώς το καθήκον τους προς τον Eλληνισμό, τον οποίο εκπροσωπούν, αντικαταστάθηκε από τις προεκλογικές τους εκστρατείες.

Την ίδια ώρα το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΔΗΣΥ) καθώς και οι Σοσιαλιστές (ΕΔΕΚ, ΔΗΚΟ) τάχθηκαν εναντίον της ιστορίας μας, δεν καταδίκασαν ένα από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα εναντίον του ελληνισμού και στάθηκαν στο πλευρό του σφαγέα Ερντογάν.

Η ανάγκη για εκλογή Εθνικιστή Ευρωβουλευτή από την Κύπρο είναι πιο έντονη από ποτέ! Ένας Ευρωβουλευτής που η έγνοια του θα είναι τα εθνικά μας ζητήματα και όχι τα συμφέροντα της κομματικής τους ομάδας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nd-pasok-potami-kai-kuprioi-eurwbouleutes-aperripsan-pshfisma-gia-thn-anagn#ixzz5lT5cmG6e

Exit mobile version