Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η κοινωνικοοικονομική ευημερία στο Εθνικό Κράτος

Η κοινωνικοοικονομική ευημερία στο Εθνικό Κράτος

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί

Η χάραξη μιας υγιούς και ωφέλιμης, προς το κοινωνικό σύνολο, οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής, αποτελεί βασικό πυλώνα της διακυβέρνησης ενός Εθνικού κράτους. Η ευημερία ενός Εθνικού κράτους προκύπτει από την ευημερία των πολιτών του με την κοινωνικοοικονομική έννοια του όρου. Στη βάση μιας καθαρά υλιστικής αντίληψης της ιστορίας, απόρροια της αντιφυσικής μαρξιστικής θεωρίας, ο ιστορικός υλισμός υποστηρίζει πως οι σχέσεις παραγωγής διαμορφώνουν την εξέλιξη των ανθρώπινων κοινωνιών. Στον αντίποδα εμείς πρεσβεύουμε πως κανένα μέλλον δε δύναται να υπάρξει αν η οικονομική πολιτική δεν χαρακτηρίζεται από έναν ιδεαλισμό στηριζόμενο στο πνεύμα, στη δημιουργικότητα και την Εθνική συνείδηση.

Οι νεοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν αποδείξει πως στα πλαίσια της λαγνείας τους για το άναρχο χρηματοπιστωτικό καπιταλιστικό σύστημα, είναι βασιλικότεροι του Βασιλέως. Είναι εμφανής η προσπάθεια των αριστερών να πλασάρουν την δήθεν ανεξαρτησία της οικονομικής πολιτικής όχι στον Λαό, αλλά σε επιχειρηματίες χρηματοδότες ώστε να γαντζωθούν στο πολιτικό σκηνικό. Ο πόλεμος μαίνεται μεταξύ των επιχειρηματικών λόμπι που πρόσκεινται τόσο στην ΝΔ όσο και στους ΣΥΡΙΖαίους καπιταλιστές, αντάρτες του βουνού και υπερασπιστές του εθνομηδενισμού. Το δυστύχημα για την Πατρίδα μας είναι πως η πλειοψηφία των επιχειρηματιών δεν διακατέχεται από την κουλτούρα εκείνη που θα πρέπει να προσβλέπει στην ανάπτυξη της χώρας και στην αξιοπρεπή εργασία. Σε ένα βαθιά κρατικοδίαιτο μοντέλο δεκάδων άχρηστων υπηρεσιών βολέματος και τεμπελιάς μπαίνουν από τους εκάστοτε κυβερνόντες κάθε είδους προσχώματα σε νέες, παραγωγικές επενδύσεις βαριάς βιομηχανίας που έχει ανάγκη η Ελλάδα και που θα δημιουργούσαν νέες θέσεις εξειδικευμένης εργασίας, ενώ την ίδια στιγμή ξεπουλιούνται υφιστάμενες υποδομές οι οποίες βαφτίζονται επενδύσεις.

Η εμπειρία έχει δείξει πως η ανάπτυξη στην Ελλάδα στηριζόμενη σε πραγματική βιομηχανική και όχι μόνο παραγωγή είναι ένα σύντομο ανέκδοτο. Πάντα υπάρχουν τα τρωκτικά, τα οποία δημιουργήθηκαν από τη στείρα οικονομική πολιτική που επέδειξε η μεταπολίτευση και τη μετατροπή της οικονομίας σε οικονομία υπηρεσιών και κατανάλωσης. Ο μόνος τρόπος για να λειτουργήσει η οικονομία επ’ ωφελεία του Ελληνικού Λαού, είναι να υπάρξει μια ισχυρή Εθνική Κυβέρνηση με στελέχη που έχουν την τεχνογνωσία, μα πάνω από όλα τη θέληση θα αγωνιστούν για την Λαϊκή Κοινότητα και τα Εθνικά συμφέροντα, αλλά και επιχειρηματίες που θα στηρίξουν την Εθνική οικονομία.

Η καθαρά υλιστική αντιμετώπιση της οικονομίας από τα πολιτικά απολειφάδια, δεν αφήνει περιθώρια ανάπτυξης, παρά μόνο συσσώρευσης πλούτου σε εκλεκτούς. Για εμάς η οικονομία οφείλει να επικεντρωθεί σε μια ισόρροπη ανάπτυξη, με δεδομένο το σεβασμό στη φύση και τους περιορισμένους πόρους, που θα επιβάλει όμως την κυριαρχία της όπως συμβαίνει με όλα τα σοβαρά κράτη. Η δημιουργία μιας ισχυρής οικονομικής δύναμης στην ευρύτερη περιοχή δεν γίνεται με επικύψεις στις επεκτατικές βλέψεις των τούρκων, με οικονομικές ζώνες από λαθρομετανάστες δούλους και με μορφώματα στα βόρεια σύνορά μας που απειλούν το μέλλον των παιδιών μας.

Οι ραγδαίες γεωπολιτικές εξελίξεις σε συνδυασμό με τα εχθρικά κράτη που στοιχειώνουν το μέλλον του ελληνισμού επιτάσσει τη χάραξη επιθετικής εθνικής και οικονομικής πολιτικής σε όλους του τομείς ώστε ο ελληνισμός να προκαλεί σεβασμό στους «φίλους» και φόβο στους εχθρούς. Ως Έλληνες Εθνικιστές αρνούμαστε να συμβιβαστούμε με μια μικρή πλην έντιμη Ελλάδα, αλλά αγωνιζόμαστε για τη μεγάλη Ελλάδα των ονείρων μας.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-koinwnikooikonomikh-euhmeria-sto-ethniko-kratos#ixzz5lT7etybF

Exit mobile version