Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στην γραμμή Καιρίδη οι ευρωβουλευτές της ΝΔ: Καταψήφισαν στις Βρυξέλλες την αναγνώριση της Ποντιακής Γενοκτονίας!

Στην γραμμή Καιρίδη οι ευρωβουλευτές της ΝΔ: Καταψήφισαν στις Βρυξέλλες την αναγνώριση της Ποντιακής Γενοκτονίας!

Καθόλου τυχαία δεν ήταν η επιλογή του εθνομηδενιστή Καιρίδη για το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, καθώς δείχνει την γραμμή που θα ακολουθήσει η νεοφιλελεύθερη παράταξη στα εθνικά θέματα.

Όπως ενημερώσαμε χθες οι ευρωβουλευτές της ΝΔ μαζί με τους συνοδοιπόρους τους του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού και της Κύπρου ΔΕΝ ψήφισαν υπέρ της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ποντίων στο Ευρωκοινοβούλιο.

Η συντεταγμένη αυτή στάση των ευρωβουλευτών της ΝΔ δεν ήταν περιστασιακή, αλλά ταυτίζεται απόλυτα με τις ανθελληνικές θέσεις Καιρίδη για “μύθο” περί Ποντιακής Γενοκτονίας.

Ο Δημήτρης Καιρίδης στις 5 Μαΐου 2018 στην ημερίδα με θέμα “Η Ελλάδα στον κόσμο: Μύθοι και αλήθειες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής Κύπρος – Αιγαίο – Μακεδονικό” στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Πολιτιστικής Εταιρείας είπε σχετικά με την Γενοκτονία των Ποντίων:

Πάμε τώρα στον τρίτο μύθο. Ότι οι Έλληνες έχουν υπάρξει θύματα εθνοκαθάρσεων, γενοκτονιών έχουμε και έναν πολλαπλασιασμό των γενοκτονιών και μια γενοκτολογία και γενοκτολαγνεία που δεν είχαμε… Ξαφνικά εμφανίζεται η Ποντιακή Γενοκτονία στα τέλη της δεκαετίας του ‘80 για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Αποφασίζει το ελληνικό πολιτικό σύστημα και η Βουλή των Ελλήνων να αναγάγει τα δραματικά και τραγικά γεγονότα των Ελλήνων Ποντίων στη Μαύρη Θάλασσα σε γενοκτονία“.

Αυτές λοιπόν τις εθνομηδενιστικές απόψεις αρχίζουν από τώρα να υλοποιούν οι ευρωβουλευτές της νεοφιλελεύθερης Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sthn-grammh-kairidh-oi-eurwbouleutes-ths-nd-katapshfisan-stis-brujelles-thn#ixzz5lTGitQya

Exit mobile version