Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διοίκηση Μπουτάρη: Μετά τη δυσφορία για τα χειροκροτήματα στον Ματθαιόπουλο ήρθαν και τα παράπονα για τα… e-mail!

Διοίκηση Μπουτάρη: Μετά τη δυσφορία για τα χειροκροτήματα στον Ματθαιόπουλο ήρθαν και τα παράπονα για τα… e-mail!

Τελειωμό δεν έχει ο διασυρμός της διοίκησης Μπουτάρη, η οποία όσο πιο πολύ οδεύουμε προς τις κάλπες του Μαΐου τόσο περισσότερο αποσυντίθεται και αναδεικνύει το αληθινό της, συμπλεγματικό πρόσωπο. Τα πολλαπλά κρούσματα δυσφορίας για την απήχηση της Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλονίκη μπορούμε να τα κατανοήσουμε, καθώς το καλοστημένο παραμύθι περί εγκληματικήςοργάνωσης και η επιχείρηση απομόνωσης των «φασιστών» από την… δημοκρατία τους φαίνεται να πέφτει οριστικά στο κενό. Αυτό που δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε είναι το εάν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι επιλέγουν τον αυτοεξευτελισμό ως μέσο προβολής ή αν πράγματι η μυωπική τους αντίληψη τους εμποδίζει να κατανοήσουν το πόσο γραφικοί καταντάνε όταν πουλάνε φτηνό αντιφασισμό, για να τραβήξουν την προσοχή επάνω τους.

Πριν λίγες ημέρες λοιπόν μια δημοτική σύμβουλος από την παράταξη Μπουτάρη απαίτησε -φανερά συγχυσμένη- από το ακροατήριο να μην χειροκροτηθεί, επειδή αυτό έκανε το λάθος να επιδοκιμάσει φανερά τον επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής, Αρτέμη Ματθαιόπουλο, αμέσως μετά την τοποθέτηση του. Όμως, απ’ ότι φαίνεται οι παραινέσεις δεν ήταν αρκετές και ως εκ τούτου το πεδίο της πολιτικής αντιπαράθεσης μεταφέρθηκε από τη δημόσια σφαίρα στο… διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα… στο περιεχόμενο των e-mail!

Η ιστορία έχει ως εξής: δημοτικός σύμβουλος από την ίδια… «δημοκρατική» παράταξη Μπουτάρη ζήτησε την αφαίρεση του ονόματος του από τη λίστα παραληπτών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επειδή ο αποστολέας έκανε το… έγκλημα να αποστείλει πρόσκληση σε εκδήλωση ανακοίνωσης συνδυασμού σε όλες τις παρατάξεις, συμπεριλαμβανομένου και του επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλονίκη. Μάλλον ο θιγμένος σύμβουλος ξεχνάει ότι η Ελληνική Αυγή αποτελεί παράταξη που απέσπασε 8% στις εκλογές του 2014 και ότι θα συμμετάσχει ξανά στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου, σε αντίθεση με τον κυρ-Γιάννη που διέδιδε ότι θα «είναι δήμαρχος μέχρι τα εκατό», για να ανακοινώσει λίγους μήνες μετά ότι αποσύρεται οριστικά από τα κοινά, διεκδικώντας επάξια το ρόλο του πιο αλλοπρόσαλλου δημάρχου στην ιστορία της Θεσσαλονίκης.

Κάνοντας, ωστόσο, μία σύντομη διαδικτυακή αναζήτηση για να «γνωριστούμε» με τον εν λόγω σύμβουλο, ο οποίος πέρασε κυριολεκτικά απαρατήρητος από τα δημοτικά συμβούλια –όπως απαρατήρητα πέρασαν και τα υποτιθέμενα έργα της διοίκησης του- ανακαλύψαμε κάτι σημαντικό, την ποντιακή του καταγωγή. Τον συμβουλεύουμε λοιπόν να κάνει το εξής απλό: αντί να σπαταλά χρόνο για να παραθέτει ολόκληρες παραγράφους και να διαμαρτύρεται για το περιεχόμενο των επιστολών που αποστέλλονται εθιμοτυπικά μέσω διαδικτύου σε όλες τις παρατάξεις, να αφιερώσει λίγο χρόνο για να αναρωτηθεί πώς είναι δυνατόν να θεωρεί συνεργάτη και επικεφαλής του έναν άνθρωπο που προσέβαλε επανειλημμένως τη μνήμη των Ελλήνων του Πόντου, άλλοτε δηλώνοντας θαυμαστής του Κεμάλ, άλλοτε αδιάφορος για τα εγκλήματα που διέπραξε εναντίον των Ελλήνων, φτάνοντας μάλιστα μέχρι του σημείου να ζητήσει την απαγόρευση διενέργειας εκδηλώσεων μνήμης με την πρόφαση ότι τα ποντιακά σωματεία…διχάζουν!

YΓ 1. Κρατάτε γερά, «δημοκράτες»… υπομονή και ο Μάιος πλησιάζει!

ΥΓ 2. Καλή επιτυχία με τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του Σπύρου Βούγια και… καλά αποτελέσματα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dioikhsh-mpoutarh-meta-th-dusforia-gia-ta-cheirokrothmata-ston-matthaiopoul#ixzz5lWpacYkj

Exit mobile version