Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζονται οι συριζαίικες απόπειρες παρέμβασης στην Δικαιοσύνη: Σήμερα στο δικαστήριο η σύζυγος του Τσίπρα!

Συνεχίζονται οι συριζαίικες απόπειρες παρέμβασης στην Δικαιοσύνη: Σήμερα στο δικαστήριο η σύζυγος του Τσίπρα!

Κέντρο διερχομένων (για να το πούμε) κομψά έχουν κάνει την αίθουσα του Δικαστηρίου οι συριζαίοι, στην απροκάλυπτη προσπάθειά τους να επηρεάσουν την Δικαιοσύνη εις βάρος της Χρυσής Αυγής.

Έτσι, μετά την παρουσία υπουργών του Σύριζα και του προέδρου της Βουλής, Βούτση, σειρά έχει η σύντροφος του Τσίπρα, η Περιστέρα Μπέτυ Μπαζιάνα, η οποία βρέθηκε στην αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού και συνομίλησε με όλους τους συκοφάντες της Χρυσής Αυγής.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπαζιάνα προσήλθε στην αίθουσα συνοδεία του συνεργάτη του Τσίπρα και υπαλλήλου του Soros, Ματθαίου Τσιμιτάκη και σύμφωνα με πληροφορίες είπε: «Αυτό που θα γίνει εδώ θα είναι ένα μήνυμα για όλους μας». Πώς, άραγε, γνωρίζει η Περιστέρα τι θα γίνει στην δίκη;

Πρόκειται για την τέταρτη αισχρή εξωθεσμική παρέμβαση στην δίκη της Χρυσής Αυγής από πλευράς Σύριζα, ενώ για τις παρεμβάσεις από πλευράς ΝΔ δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αριθμό αφού αυτές γίνονται… παραδοσιακώς τηλεφωνικά.

Είναι εμφανές ότι η δίκη δεν βαίνει καθόλου καλώς για το καθεστώς και έτσι δεν φτάνει το «αντιφασιστικό κίνημα» να απαιτεί την καταδίκη της Χρυσής Αυγής και έτσι επιστρατεύονται κάθε τρεις και λίγο επώνυμοι συριζαίοι για να ασκήσουν πιέσεις.

Εμείς  θα τους πούμε ό,τι λέγαμε και στους νεοδημοκράτες προκατόχους τους που παίρνανε νύκτωρ τηλέφωνα την προϊσταμένη των ανακριτών. Αφήστε την Δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της απρόσκοπτα και ανεξάρτητα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunechizontai-oi-surizaiikes-apopeires-parembashs-sthn-dikaiosunh-shmera-st#ixzz5lY8Xk79t

Exit mobile version